E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTSPB Genel Kurulu saat 15.30’a ertelendi---

TSPB Genel Kurulu saat 15.30’a ertelendi

TSPB Genel Kurulu saat 15.30’a ertelendi
10 Aralık 2018 - 21:12 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın da katılımıyla Borsa İstanbul’da yarın düzenlenecek olan TSPB Olağanüstü Genel Kurulu’nun başlama saati 14.30’dan 15.30’a alındı

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Genel Kurulu için son dakika açıklaması…

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Birlik üyelerinin katılımıyla 11 Aralık'ta (bugün) Borsa İstanbul Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği 20. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın başlama saatinde değişiklik yapıldı.

BAŞLAMA SAATİ 15.30’A ALINDI

Konuyla ilgili Birlik’ten gönderilen notta, daha önce 14.30 olarak açıklanan saatle ilgili olarak, “Sayın Berat Albayrak Olağanüstü Genel Kurulumuza saat 15.30’da gelebiliyor. Bu sebepten dolayı Genel Kurulumuzu saat 15.30'a alıyoruz” denildi.

BORSAGUNDEM.COM DUYURDU

Bakan Albayrak, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ve sermaye piyasalarında büyük bir ilgiyle izlenen Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi’ne Ankara’daki yoğun ve önemli görüşme trafiği nedeniyle katılamamıştı. Albayrak’ın İstanbul’daki Olağanüstü Genel Kurul’a katılma kararını Borsagundem.com 4 Aralık’ta manşetten kamuoyu ile paylaşmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)