E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'a destek düşüyor---

Trump'a destek düşüyor

Trump'a destek düşüyor
27 Şubat 2017 - 08:32 borsagundem.com

Trump'a destek oranı rekor derecede düşük seviyeye indi

Amerika’da yapılan kamuoyu anketlerine göre Başkan Donald Trump’a desteğin, ülkede yeni göreve başlayan bir başkan için rekor seviyede düşük bir oranda olduğu belirtildi.Amerikanın Sesi Radyosunun haberine göre, NBC News ve The Wall Street Journal’ın birlikte düzenlediği anket, Amerikalılar’ın sadece
yüzde 44’ünün Trump’ın ilk aydaki performansını beğendiği, yüzde 48’inin ise beğenmediğini ortaya koydu.Ayrıca ankete katılanların yaklaşık üçte biri, Trump’ın Beyaz Saray’da gösterdiği performansın, onun bu göreve hazır olmadığını gösterdiği görüşünü dile getirdi.Geçen günlerde açıklanan başka iki ankette de benzer sonuçlar çıkmıştı. Gallup’un anketinde Trump’a destek oranı yüzde 42 olarak tespit edilirken, Quinnipiac Üniversitesi’nin anketinde ise bu oran yüzde 38’de kalmıştı.Trump bu son ankete henüz yanıt vermedi, ancak bu ay başında Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Tıpkı CNN, ABC, NBC’nin seçim zamanı anketleri gibi, olumsuz tüm anketler sahte haber” ifadesini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)