E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor loca fiyatlarını TL'ye çevirdi---

Trabzonspor loca fiyatlarını TL'ye çevirdi

Trabzonspor loca fiyatlarını TL'ye çevirdi
09 Haziran 2018 - 14:47 borsagundem.com

Trabzonspor'un internet sitesinden yapılan açıklamada, Medical Park Stadı'ndaki locaların yeni sezon itibarıyla lira üzerinden satışa sunulacağı açıklandı

Trabzonspor Kulübü, daha önceden Euro olarak belirlenen ve satışa sunulan Medical Park Stadı'ndaki locaların bu sezon itibarıyla TL olarak satışa sunulacağını açıkladı.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Ülkemizin içinden geçmekte olduğu süreç göz önüne alınarak daha önceden Euro olarak belirlenen ve satışa sunulan localarımız bu sezon itibarıyla TL olarak satışa sunulacaktır" ifadelerine yer verildi.

11 Haziran 2018 Pazartesi gününden itibaren başlayacak yeni loca satışları ve mevcut locaların sürelerinin uzatma şartlarının da yeniden belirlendiği belirtilirken, batı tarafındaki VIP localarının 3 sezonluk, doğu, köşe ve kale arkalarındaki kocaların ise sezonluk, iki sezonluk ve üç sezonluk şeklinde alınabileceği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Huseyin09 Haziran 2018 19:56

    Olması gereken bu fakat ne yazikki bu ülkede bir çok şey hala döviz üzerinden yapılıyor

  • South Park FV09 Haziran 2018 15:40

    Tspor hangi akla hizmet euro ile koltuk satıyormuş. Hadi satıyor olsun kim alıyormuş?

  • tam traji komik09 Haziran 2018 15:39

    Bugüne kadar neden dolar ile sattınız ? Daha bu günler iyi günleriniz o övündüğünüz statlarınız da 1 tane yabancı futbolcu oynamayacak !!! Türkiye ya batacak yada parasını devüle edecek faiz , varlık fonu , tl uzlaşmalı dolar bu abidik gubidik işler çözüm olamaz !!! ÜRETMİYORSAN TÜKETMEYECEKSİN !!! 24 HAZİRAN DAN sonra memur ve emekli maaşları %30-40 oranında düşürülecek , sosyal yardımlar duracak , vergi tahsilat şekli değişecek , emlak vergilerine %500-700 oranında zam yapılacak birden fazla gayrimenkulü olanlar 2 katı vergi verecek ve daha neler neler !!!

  • Çok milliler maşallah09 Haziran 2018 15:20

    Batık spor kulüpleri ve döviz. Önce batıp ülkeye zarar ver sonra sahte milli muhabbeti