E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaPowell'dan faiz oranları açıklaması---

Powell'dan faiz oranları açıklaması

Powell'dan faiz oranları açıklaması
13 Haziran 2018 - 21:58 borsagundem.com

Fed Başkanı Powell, "Fed faiz oranlarında daha fazla kademeli artırım yapmayı bekliyor. Gelecek yıl veya sonrasında faiz oranları nötr seviyeye yaklaşacak

Fed Başkanı Jerome Powell, Fed'in faiz kararından sonra açıklama yaptı.

Powell, "Fed faiz oranlarında daha fazla kademeli artırım yapmayı bekliyor. Gelecek yıl veya sonrasında faiz oranları nötr seviyeye yaklaşacak. Son enflasyon verisi cesaret verici. Enflasyon konusunda zafer ilan etmek istemiyoruz. Bunun için çok erken. Fed, yüzde 2  enflasyon hedefine güçlü bir şekilde bağlı. Bunu değiştirecek bariyerler çok yüksek. Büyüme için görünüm olumlu olmaya devam ediyor." dedi.

Fed faiz kararını açıkladı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa K14 Haziran 2018 03:29

    Bu yıl 3 faiz arttırımı planlanmıştı Mart 1.-Haziran 2.si eee ekstra bir faiz kararı yani 2018 için 4 arttırımı olacaksa Doların yönü yukarı Borsanın aşağı olması gerekiyor! Piyasaya para pompalanıyor yoksa Dolar bugün 4.698'den dönmezdi!

  • POLAT ALEMDAR13 Haziran 2018 23:22

    beklenti satın alınmış idi dolar üç aylık olarak yavaş yavaş gevşeye başlar bence dolarınızı satıp altına ve hisse senetlerine iki aylık geçin derim.

  • Numan Koçer13 Haziran 2018 22:09

    Beklenen karar açıklandı dolar gevşemeye başladı.Tahminimce Yarın Viop artı açılır. ytd.