E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPolislerin çalışma saatleri değişti---

Polislerin çalışma saatleri değişti

Polislerin çalışma saatleri değişti
23 Şubat 2018 - 22:51 borsagundem.com

Emniyet personelinin çalışma saatleri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla 12/24 olarak yeniden düzenlendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı üzerine emniyet hizmetleri sınıfı personelinin çalışma saatlerinde düzenlemeye gidildi. Yeni çalışma saatlerine ilişkin Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok imzalı talimat yazısı merkez ve taşra teşkilatlarına gönderildi. 

Buna göre, olağanüstü durumlar, zorunlu ve istisnai haller dışında 12/12 sisteminde çalışan tüm personel, 26 Şubat'tan itibaren 12/24 sistemine göre çalıştırılacak. 

Düzenleme, nöbet usulü ile çalışması gereken personelin, moral, motivasyon ve verimliliğinin artırılması amacını taşıyor. 

Polisler, Fetullahçı Terör Örgütünün hain darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz 2016'dan bu yana 12/12 sisteminde çalışıyordu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.24 Şubat 2018 00:39

    KURAN CUMA GÜNÜ SURESİ 9.AYETİ CUMA GÜNÜ YAPILAN ÇAĞRIYA UYUN DİYORSA YANLIŞ MI DİYOR ? CUMA SURESİNDEN SONRA İNEN AHZAB SURESİNİN İLK AYETLERİ DE EY PEYGAMBER SANA İNDİRİLENE UY DİYOR YAHUDİ/MUSEVİ DİN ADAMLARI CEMAATLERİNE İBADETİN HER GÜN 5 VAKİT OLDUĞUNU ANCAK HAFTANIN 6 GÜNÜ BİZ SİZİN YERİNİZE DE DUA EDELİM SİZ SADECE HAFTANIN ŞABBAT/SEBT DİNLENME GÜNÜ GELİN HEP BİRLİKTE DUA/İBADET EDELİM DEMİŞLER CEMAATLERİ BU TEKLİFİ SEVE SEVE KABUL ETMİŞLER KENDİLERİNE HAFTANIN 6 7 GÜNÜ DUA EDEN DİN ADAMLARINA SAYGI DUYMUŞLAR BÖYLECE YAHUDİLER HAFTANIN 6 GÜNÜ ÇALIŞIP BİR GÜN DİNLENEREK DÜNYAMIZIN EN ZENGİN İNSANLARI OLMUŞLAR RİVAYET EDİLEN HADİSLERDEN ÇOĞUNUN HAHAMLAR TARAFINDAN UYDURULDUĞUNA İNANIYORUM KUTSAL KİTAPLARA İNANIYORSAK VAİZLERİN/MÜSLÜMANLARIN ÇALIŞMA GÜNLERİ, DİNLENME GÜNÜ HANGİ GÜN ?

  • erol g.23 Şubat 2018 23:22

    VAİZLER HAFTANIN BİR GÜNÜ CUMA GÜNÜ YAKLAŞIK BİR SAAT VAAZ VEREREK GÖREV YAPIYOR YILLIK İZİNLERİ DÜŞÜLDÜKTEN SONRA BİR YILDA 48 EN FAZLA TOPLAM SAAT VAAZ VEREREK GÖREV YAPIYOR AMA POLİSLER KADAR MAAŞ ALIYORLAR Cuma günü cuma namazı öncesi Mevlit şiirini okutan olursa vaaz da vermiyor/okumuyor Polislerin hem görevleri riskli hem de maaşları çok az

  • baturayersin23 Şubat 2018 23:28

    sabah namazını sen mi kıldırıyorsun insanların emeğine saygı