E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÜnlü bankanın stratejistinden Afrin ve piyasa yorumu---

Ünlü bankanın stratejistinden Afrin ve piyasa yorumu

Ünlü bankanın stratejistinden Afrin ve piyasa yorumu
21 Ocak 2018 - 16:40 borsagundem.com

Türkiye'nin Afrin'e gerçekleştirmiş olduğu askeri operasyonun piyasalarda yaratacağı etkiyi Denizbank Yatırım Grubu Stratejisti Orkun Gödek yorumladıı

Son zamanlarda Türk varlıklarının üzerinde baskı oluşturan Afrin’e yönelik operasyon Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından dün resmen başladı. Zeytin Dalı adı verilen operasyonda ilk olarak F16’lar terör örgütlerine ait hedefleri bombaladı. F16’ların yağdırdığı bombalardan sonra bugünün ilk saatlerinde tanklar da sınırı geçti.

Peki Afrin’e gerçekleştirilen bu operasyon piyasaları nasıl etkileyecek? Dunya.com’dan Selçuk Altun’un haberine göre, Denizbank Yatırım Grubu Stratejisti Orkun Gödek şunları söyledi:  
"Bir haftadır zaten gerek içeride gerek dışarıda kamuoyu oluşturma çabaları ve algı yönetimi devam ediyordu. Hafta boyunca da içeride işlemlerin en önemli dalgalanma nedeni operasyon beklentisiydi. Cuma günü ikinci yarıda hızlanan satış baskısı da buradan kaynaklanıyordu. Operasyonun başlaması bilinmezin ortadan kalkması açısından kısmen olumlu, ancak süresi, kapsamı gibi tartışmalar bir süre daha baskının aralıklarla devam etmesine neden olabilir. Dünyanın önemli ülkelerinden gelen ilk tepkilerin de siyaseten zorda kalmaya neden olmaması stresi azaltabilir. Yine de ilk fiyatları ve pazartesi gününü görmekte fayda var."

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yatırımcı22 Ocak 2018 02:32

    hiç kayıp vermeden dönelimde isterse 5000 puan eksi olsun.

  • SsS21 Ocak 2018 23:40

    Tabiki borsa artı olacak,ne eksisiymiş...hatta rekorlar kırmalı...eski TÜRKİYE değiliz...

  • Yorgon 21 Ocak 2018 22:22

    ASELSAN yarın tavan

  • Şener21 Ocak 2018 20:45

    Hiç birşey olmaz + açarız kendi görüşüm kimseyi bağlamaz

  • POLAT ALEMDAR21 Ocak 2018 20:17

    BİZİM BAŞ DÜŞMANLARIMIZ, ABD, FRANSA, İNGİLTERE, ALMANYA VE İSRAİLDİR.ÖLEN TÜM ŞEHİTLERİMİZİ ŞEREFSİZ PKK TEŞAREN OLARAK ABD YAPMIŞTIR VE TEK SORUMLUSU ABD DİR.BELİRSİZLİK KALDIĞI İÇİN ÜLKEMİZİN GÜCÜ BİR DAHA KANITLANDIĞI İÇİN GELECEKTE BORSAMIZ ÇOŞACAKTIR.

  • Yusuf 21 Ocak 2018 19:17

    Bence best cosmali millet satmak yerine almalı ki türkün gücü belli olsun bence ilk dakikalarda hafif saticili açılsada öğleden sonra artıda kapatir

  • İşçi emeklisi21 Ocak 2018 18:34

    Öncelikle Yüce RABBİM Mehmetçiklerimize güç kuvvet versin... Piyasaya gelince hiç bir şey olmaz...!3-5 baldırı çıplak TÜRKİYE CUMHURİYETİNE karşı koyamaz çok çabuk cehennemi boylarlar zaten hepsi imansız...! Mehmetçik ALLAH ALLAH DİYE HUCUM ETTİMİ İŞ BİTER... İMAN GÜCÜ OLDUMU KİMSE KARŞI KOYAMAZ...

  • biktikkkk21 Ocak 2018 18:14

    bütün suriyelileri geri evlerine gonderin.yeter artikk..biktikkkk

  • Hüseyin Tuncay21 Ocak 2018 17:21

    Oprasyon başladı korku bitti oradaki başarılarımızla borsa coşacaktır.Türkiye 3 ay kalmayı planlıyor.Orayı temizledikten sonra 2.5 milyon Suriyeliyi oraya yerleştirsinler bence çok güzel olur.Bizde yükten kurtulmuş oluruz.Bence piyasalar pazartesi coşacak. ytd.

  • Tanju21 Ocak 2018 17:13

    147bin olursa ne olur sonra ne stresi kac yildir.pkk savas halindeyiz asala ve digerleri yenimi bu