E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte G.Saray'da bileti kesilenler---

İşte G.Saray'da bileti kesilenler

İşte G.Saray'da bileti kesilenler
27 Kasım 2014 - 12:39 borsagundem.com

Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam Anderlecht'e 2-0 kaybederek Avrupa defterini kapatan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor

Özellikle yüksek garanti ücretlere oynayan futbolcuların ödemesinde güçlük çeken Galatasaray, UEFA'dan çekiniyor. Daha önce Beşiktaş'ın da bu konuda aldığı cezaları göz önünde bulunduran yönetim temkinli davranmaya çalışıyor. UEFA'nın uyguladığı Finansal FAIR-PLAY uygulaması için kontrol altında olan Galatasaray bu durumdan dolayı elindeki birkaç ismi satılığa çıkarmaya hazırlanıyor.

Yüksek maaşının yanı sıra son dönemlerdeki etkisiz oyunu nedeniyle taraftarların da tepkisini üzerine çeken Selçuk İnan'ı transfer listesine koymayı planlayan Galatasaray'ın bu ismi sadece Avrupa'da bir takıma satması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, Selçuk İnan'ın yanı sıra büyük umutlarla transfer edilen fakat bir türlü forma giyemeyen Pandev'i de listeye ekledi. Yönetimin ayrıca Dzemaili'yi de göndermesi bekleniyor.

Galatasaray ayrıca başta Manchester United olmak üzere birçok Avrupa devi tarafından istenen Sneijder ile sözleşme yenilemek için masaya oturmaya hazırlanıyor. Eurosport'un haberine göre; Prandelli tarafından bazı maçlarda yedek bırakılmasıyla olay adam haline gelen Sneijder'i yönetim takımda tutma taraftarı.

Özellikle Selçuk İnan, Pandev ve Dzemaili'den yüklü miktarda kazanç elde etme planları yapan Galatasaray, kariyerinin en kötü sezonunu geçiren kaleci Muslera'ya gelebilecek güzel bir teklifle satıp eldivenleri Sinan Bolat'a teslim edebilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)