E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaIMF'den YEP açıklaması---

IMF'den YEP açıklaması

IMF'den YEP açıklaması
21 Eylül 2018 - 08:24 borsagundem.com

Dün açıklanan Yeni Ekonomi Paketi'ni değerlendiren IMF, Türkiye'de açıklanan tedbir ve tahminleri not ettiğini açıkladı

IMF Dış İlişkiler Müdürü Gerry Rice, dün düzenlediği haftalık basın toplantısında Türk hükümetinin dün açıkladığı Yeni Ekonomik Program'ı ve burada açıklanan makroekonomik tahminleri not ettiklerini söyledi.

Katılımcıların Türkiye'ye ilişkin sorusunu yanıtlayan Rice, "Bugün yapılan açıklamaları ve tahminlerin not ettik. Bu tahminleri ve Türk otoritelerin hedeflerini başarmalarına yardım edecek tedbirleri daha detaylı değerlendireceğiz. Bunu, Türkiye için daha önce Madde 4 kapsamında yayınladığımız raporda yaptığımız tavsiyeler ışığında gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Rice ayrıca, Türkiye için makroekonomik tahminlerini önümüzdeki birkaç hafta içinde yapılacak IMF Yıllık Toplantısı sırasında duyurulacak Dünya Ekonomik Görünüm raporu çerçevesindte güncelleme sürecinde olduklarını vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ?21 Eylül 2018 14:16

    Not ettim demiş.....Yani......Aslında size inanmıyorum amma yine de bir bakacaz manasında..

  • kerim21 Eylül 2018 20:16

    Yok oyle dememis...sizin ne zaman (tez zamanda) tokezlemenize size nasil bir fatur odetecegimize bakacaz nasilsa yanlis yolda gideceksiniz milletin parasini har vurup harman savuruyorsunuz uretim yok belescileri hazir yiyicileri besliyorsunuz.....basiniz yakinda belaya girer bizde sizi goz ucuyla izleyecez kucagimiza istedigimiz gibi dusmenizi beklicez demis...