E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"Şükürler olsun mutluyuz"---

"Şükürler olsun mutluyuz"

Şükürler olsun mutluyuz
14 Ekim 2015 - 00:39 borsagundem.com

Arda Turan, zafer sonrası açıklamalarda bulundu

Milli futbolcu Arda Turan, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda İzlanda'yı 1-0 yenerek, EURO 2016'ya direkt katıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Arda Turan, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Takım arkadaşlarının tebriği hak ettiğini belirten Arda, "Çünkü Letonya'da berabere kaldığımızda 3 maçta 1 puan almış bir milli takım vardı. Tabii ki onu da kendimiz getirdik o hallere ama o anda bile bırakmayan, Amsterdam'a gittiğinde kaybetse belki her şeyi bitecek bir milli takım. Dün de dedim 6 maç boğazımızda oynadık. Kolay bir şey değildi. Çok mücadele ettik, emek verdik, herkes inandı" diye konuştu.

Arkadaşları, ailesi ve sevdiklerinin hep kendisine güç verdiğini, ayakta tuttuğunu vurgulayan Arda, bugünkü sonucun, kariyerindeki en büyük başarılardan biri olduğunu belirtti.

Milli futbolcu, takımda oynayan arkadaşlarının formalarına ve ülkelerine sahip çıktığını, bunun karşılığında da bu galibiyeti hak ettiklerini vurguladı.

"Arda abi konuşurken ağladı"

Milli futbolculardan Cenk Tosun da galibiyetten dolayı tarif edilemez duygular yaşadıklarını kaydetti. Soyunma odasında herkesin çok duygusal anlar yaşadığını ifade eden Cenk, şunları dile getirdi:

"Arda abi güzel bir konuşma yaptı, ağlayanlar bile oldu. Bu kadar ünlü ve büyük futbolcularla oynadığını ama böyle bir olayı ilk defa yaşadığını, hepimizle gurur duyduğunu söyledi ve hepimizin alnından öptü.  Fatih hocamız ve başkanımız Demirören de çok güzel konuşma yaptı bizimle. Bizden umudunu kesmeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü 3 maçtan sonra 1 puandaydık ve ondan sonra buralara kadar gelmemiz gerçekten çok sevindirici. Artık bunun tadını çıkaracağız. İnşallah iyi hazırlanıp Fransa'da da güzel işler yaparız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)