E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGençlik ve Spor Bakanı'ndan 'Terim' açıklaması---

Gençlik ve Spor Bakanı'ndan 'Terim' açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı'ndan 'Terim' açıklaması
26 Temmuz 2017 - 18:48 borsagundem.com

Bakan Aşkın Bak, Terim'in görevinden ayrılmasıyla ilgili olarak konuştu. Bak, "Fatih Terim hocamız zor zamanlarda heyecanlarıyla Türk futboluna katkılarda bulundu ama biliyorsunuz, bu bir bayrak yarışı. Türk futbolu yoluna devam edecek." dedi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,  Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları kapsamında Türkiye ile İran arasında oynanan voleybol maçını izlemek üzere geldiği Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu önünde, gazetecilerin Terim'in görevinden ayrılmasıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Fatih Terim'in Türk sporuna ve Türk futboluna büyük hizmetler yapmış bir teknik adam olduğunu belirten Bak, şu yorumda bulundu;
"Hem futbolcu hem de teknik adam olarak önemli hizmetleri oldu. Futbol Federasyonu ile bir araya gelmişler, son gelişmeleri değerlendirmişler. Görüşmeler çerçevesinde böyle bir karar almışlar. Bu karar hayırlı uğurlu olsun. Fatih Terim hocamız zor zamanlarda heyecanlarıyla Türk futboluna katkılarda bulundu ama biliyorsunuz, bu bir bayrak yarışı. Türk futbolu yoluna devam edecek."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ggokce26 Temmuz 2017 19:57

    bu seneryolarınnsonu bence harlı degil

  • Doyduk 26 Temmuz 2017 19:45

    istifa mi etti görevden mi alındı acaba. Samimi olduğu kadar dürüst takım ruhu oluşturacak biri gelsin. Yabancı istemiyoruz. Türk ve faydalı olsun egosu arttığı vakit güle güle. EGO'ya doyduk.