E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray Euroleague'e veda etti---

Galatasaray Euroleague'e veda etti

Galatasaray Euroleague'e veda etti
21 Nisan 2014 - 00:27 borsagundem.com

Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi 3. maçında Barcelona'ya 78-75 yenildi

Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi üçüncü maçında İspanyol temsilcisi Barcelona'ya 78-75 kaybetti. Bu sonuçla Barcelona seriyi de 3-0 kazandı ve Galatasaray Euroleague'e veda etti.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadelede serinin ilk maçında sakatlanan Arroyo ikinci maçı kaçırdıktan sonra iğneyle parkeye çıktı. Arroyo'nun bu özverisi ve maç içerisindeki etkili oyunu sarı kırmızılılara maçı getiremedi. Porto Rikolu yıldız 21 sayı 4 asist ve 1 ribauntla maçı en skorer ismi oldu.

Arroyo'nun yanı sıra Zoran Erceg de bulduğu 19 sayı ile Galatasaray'ın oyunu son topa kadar taşımasında önemli bir katkı verdi. 

FURKAN VE ERCEG İLE BAŞLADI

Maça Zoran Erceg’in üst üste sayılarıyla başlayan Arroyo yönetimindeki Aslan 3 buçuğu 11-11 eşitlik ile geçti. Furkan ve Erceg’in sayılarıyla son 2’ye 21-13’le giren sarı kırmızılılar ilk periyodu 23-15 önde bitirdi.
İkinci 10’a çok kötü başlayan G.Saray bir buçuk dakika sayı üretemedi: 23-19. Kıpırdanan Cimbom son 5’e Ersin Dağlı’nın basketiyle 34-28’le girdi. Devre Markoishvili’nin üçlüğüyle 40-35 bitti.

SON SANİYELERDE YIKILDI

3. çeyrekte Sada’nın Arroyo’yu durdurmasıyla Barça 4 buçuk dakika geride kalırken farkı 1’e indirdi: 45-44.  Carlos Arroyo’nun üçlüğüyle son iki buçuğa 52-49 önde giren Cimbom periyodu 53-52 mağlup tamamladı. 
Son çeyrekte ilk 3 Erceg’in basketiyle 57-57 geçildi. Bu dakikalarda Furkan takımını defanst toparladı. Maça sakatlığına rağmen iğne ile çıkan Arroyo ile oyunda kalan Galatasaray son ikiye Porto Rikolu yıldızın üçlüğüyle 68-68’le girdi. 

Nefes kesen son dakikalarda sarı kırmızılıların basit tercih hatalarıyla seri İstanbul’da bitti. Önce 15 saniye kala Arroyo’nun Dorsey’den yediği blok ardından Markoishvili’nin 10 saniye kala topu oyuna sokamaması pahalıya mal oldu: 75-78.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)