E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFinans merkezi için her şey elverişli---

Finans merkezi için her şey elverişli

Finans merkezi için her şey elverişli
17 Nisan 2014 - 13:59 borsagundem.com

Borsa İstanbul Başkanı Turhan, küresel finansın merkezinde bulunmak için gerekli tüm kriterlere sahip olduklarını söyledi

İstanbul'un bölgesel ve uluslararası bir Finans Merkezi olması vizyonu çerçevesinde, Borsa İstanbul öncülüğünde hayata geçirilen "İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör" forumlarının ikincisi, 22 Nisan 2014 tarihinde New York'ta düzenleniyor. Dünya ekonomisinin nabzının attığı önemli merkezlerden biri olan New York'ta Borsa İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlenecek foruma uluslararası iş dünyasının önde gelen isimleri katılacak. 

Borsa İstanbul Başkanı Dr. M. İbrahim Turhan, NASDAQ OMX Group Başkan Yardımcısı Meyer 'Sandy' Frucher, Citi Küresel Hükümetlerle İlişkilerden Sorumlu Yönetici direktörü Charles R. Johnston ve BC Partners Yönetici Ortağı Nikos Stathopoulos'un konuşacağı forumun moderatörlüğünü İstanbul Finans Merkezi Girişimi Başkanı Dr. Artunç Kocabalkan yapacak. Forumda farklı sektörlerden üst düzey katılımcılarla Türkiye'nin sunduğu fırsatlar ve rekabetçi avantajlar paylaşılacak.  

İBRAHİM TURHAN:  KÜRESEL FİNANSIN MERKEZİNDE BULUNMAK İÇİN GEREKLİ KRİTERLERE SAHİBİZ

Borsa İstanbul Başkanı Dr. M. İbrahim Turhan da yaptığı değerlendirmede  İstanbul'un küresel finansın merkezinde bulunması için gereken kapasite, bağlılık, rekabet, sermaye ve uzmanlaşma kriterlerinin çoğuna sahip olduğunu belirterek, atılması gereken adımların birer birer hayata geçirilmesi ile hedeflenen konuma ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kartaly32317 Nisan 2014 19:45

    nasıl olacağız..gelir kaynağı nedir.kredilermi.kredi kullanımı.bankacılık sektörümü..yoksa yan sanayimi......nedir.gelir kaynagı.yoksa yurtdışına entekrelediğiniz para akışı ve ortaklıkmı.kim kime finans olacak.hangi şirketler ve hangi yatırımcı...

  • Küçük yatırımcı17 Nisan 2014 17:56

    B grubuna düzenleme yapacağız ilk çeyrek dediniz. Maşallah bir düzenlediniz ki şaşırdık kaldık. Bir sürü hisse oldu B grubunda. Vebalımı bunlar?

  • Klgyozede17 Nisan 2014 17:18

    Bırak finans merkezi işlerini başkan. klgyo da perişan ettiler. Hakkımızızn bize iadesi için çaba sarfedin lütfen

  • Goldaszede17 Nisan 2014 14:24

    Goldas,dan nehaber???Bu yapilan soygunu unutacakmisiniz,Yoksa elimizden alinan hakkimiz ne zaman iade edilecek