E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFIFA emlakçılığa başlıyor---

FIFA emlakçılığa başlıyor

FIFA emlakçılığa başlıyor
25 Şubat 2016 - 06:24 borsagundem.com

İsviçre’nin Zürih kentinde inşa ettirdiği 10 katlı binaya futbol müzesi açacak olan FIFA, binanın üst katlarını ise kiraya verecek.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), emlak işine giriyor. İsviçre’nin Zürih kentinde inşa ettirdiği 10 katlı binaya futbol müzesi açacak olan FIFA, binanın üst katlarını ise kiraya verecek.

Kasasında yaklaşık 1.5 milyar dolar nakiti bulunan FIFA, önümüzdeki hafta Zürih’te futbol müzesinin açılışını yapacak. Kentin önemli bir merkezindeki binanın giriş katında açılacak müze, çeşitli aktivitelere de ev sahipliği yapabilecek. Lüks restoranın da bulunacağı binanın üst katları ise, “rezidans” olacak. Bu rezidansların, aylık 3 bin ile 8 bin dolar arasında değişen kiralara sahip. FIFA yetkilileri, organizasyonun nakit rezervini koruyabilmesi için bu girişimde bulunulduğunu kaydettiler. FIFA’nın 11 şirketi ve oteli de bulunuyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)