E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan-Putin görüşmesi için saat açıklandı---

Erdoğan-Putin görüşmesi için saat açıklandı

Erdoğan-Putin görüşmesi için saat açıklandı
28 Haziran 2016 - 13:12 borsagundem.com

Kremlin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yarın telefonda görüşeceklerini duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçak krizi nedeniyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e gönderdiği mektup sonrası iki ülke arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için yeni adımlar atılmaya devam ediyor.

Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yarın bir telefon görüşmesi gerçekleştireceklerini söyledi.

Kremlin sözcüsü Peskov, Rusya'nın Türkiye ile ilişkilerinin bir kaç gün için düzeleceğini düşünmenin mümkün olmadığını de söyledi.

"PUTİN TEŞEKKÜR EDECEK"

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre ise, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yarın saat 12.00'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür telefonu edecek.

BAŞBAKAN YILDIRIM: SADECE ÜZÜNTÜLERİMİZİ BİLDİRDİK

Başbakan Binali Yıldırım Rusya'ya tazminat ödeneceği iddiasıyla ilgili konuştu. Yıldırım: (Rusya'ya tazminat ödeneceği iddiası) Hayır, hayır öyle bir şey yok. Sadece üzüntülerimizi bildirdik, acılarını paylaştık. Öldürülen pilotun sorumlusu addedilen kişi hakkında da gerekli hukuki çalışmalar sürdürülüyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemil28 Haziran 2016 18:05

    birisi baya rahatlayacak :) hadi putin yaşadın

  • Salim28 Haziran 2016 14:12

    Küçük beyinliler dediğiniz insanlar AKP'ye dış politikada hata yaptığını yıllardır söylüyor. Ama sizin gibi küçük beyinliler AKP o hataları yaparken alkışlıyordunuz. Şimdi AKP geri vites yaparkende alkışlıyorsunuz. Küçük beyinli sizin gibiler olabilir mi? Şimdi merak ediyorum Mısır'da da Sisi ile barışılacak. O zaman Mısır'da sömürdüğünüz Rabia kızımıza ne olacak? O dört parmak nereye kaçacak?

  • YAŞAM PINARIM.28 Haziran 2016 13:33

    Beb bu yaşıma geldim bukadar lafını yiyen insanlr görmedim demekki ülke menfaati için AİLENİ bile satacaksın bu anlama geliyor insanlarda ne şeref kalmış nede ADAP.BÖYLE MÜSLÜMANLIK OLMAZ OLSUN BÖYLE KİŞİLERİN MÜSLÜMANLIĞINI KEBUL EDEMİYORUM ALLAH böyle zalimleri yerlen bir eylesin.