E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDünya Kupası'nı Kuzey Kore kazanmış!---

Dünya Kupası'nı Kuzey Kore kazanmış!

Dünya Kupası'nı Kuzey Kore kazanmış!
14 Temmuz 2014 - 10:15 borsagundem.com

Kuzey Kore'de bir haber programında Kuzey Kore Milli Takımı'nın Dünya Kupası finaline kaldığını ve Portekiz ile finalde karşılaşacağı belirtildi

Devlet başkanı Kim Jong'un montajla halkı selamlarken eklenmiş bir videosu ile Kuzey Kore halkı inandırılmaya çalışıldı. Kuzey Kore Milli Takımı, 2014 Dünya Kupası elemelerinde, daha grup aşamalarında elenmişti.

Ronaldo'ya rakip olduk!

Habere göre Kuzey Kore, Japonya'yı 7-0, ABD'yi 4-0 ve Çin'i 2-0 mağlup edip finalde Cristiano Ronaldo'lu Portekiz ile karşılaşmaya hak kazandı.

Gerçek final Almanya ile Arjantin arasında oynanacak olsa da Kuzey Kore'de bu tip haberler yayınlanmaya devam ediyor.

FİNALDE PORTEKİZ'İ 6-0 YENDİLERKuzey Kore'de devlet kontrolünde olan medya Dünya Kupası'nı kendilerinin kazandığı yönünde bir haber yaptı. Kuzey Kore'nin eski maçlarından serominelerin yer verildiği görüntülerde, çarpıcı detaylara yer verildi. Habere göre, finalde Portekiz ile karşılaşan Kuzey Kore, 6-0 gibi ezici bir skorla sahadan ayrılarak kupanın sahibi oluyor.


Yayınlanan videoda Kuzey Kore Milli Takımı'nın eski bir maçındaki seromoni, Brezilya'dan bir stad, Kuzey Kore'nin bir golü ve devlet başkanı Kim Jong'un taraftarları selamlayışı montajlanıp yayınlanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SONER3914 Temmuz 2014 16:32

    herşey de Başbakan diye diye Tayip Bey'i Cumhurbaşkanı yaptınız. teşekkürler.

  • jamali14 Temmuz 2014 15:25

    dünya lideri diye yutturulanla bu haber arasında asimetrik bir fark göremiyorum

  • jale14 Temmuz 2014 11:34

    basbakanımız da çıkar bir gün dünya kupasını türkiye kazandı almanyayı 10-1 yendik derse hiç saşırmayın muhtemelen kedi atmıştır gollerii