E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDragoncard, kripto paraları kullanacak---

Dragoncard, kripto paraları kullanacak

Dragoncard, kripto paraları kullanacak
24 Kasım 2017 - 22:33 borsagundem.com

İngiltere'de yeni bir ATM kartı Kripto paralarla harcama yapmayı çocuk oyuncağı haline getirecek.

BORSAGUNDEM.COM


London Block Exchange İngiltere'de insanların sahip olduğu çeşitli kripto paraları kullanmalarını daha kolay hale getirmek için Dragoncard isimli yeni bir Visa mevduat kartı çıkarmayı planlıyor. Bu kart tüketiciler için sterlinle ödeme yapacak ve daha sonra bunun karşılığı kripto parayı müşterinin kripto cüzdanından çekecek şekilde yasarlanıyor.

Ethereum ve bitcoin gibi kripto para birimleri geleneksel para birimlerine oranla çok daha yüksek getiri sunmaları nedeniyle popülarite kazanıyor olsalar da hala geleneksel dövizlerin popülaritesinden çok uzaklar. Zira kripto paralar alış veriş merkezlerinde fiziki olarak kolayca harcanabilecek paralar değil. İnsanlar mevduat kartlarıi kredi kartları ya da hediye kartları aracılığı ile dolar ve eurolarını kolayca harcayabiliyorlar ancak konu bitcoin, ethereum ya da diğer kripto para birimlerine geldiğinde seçenekler oldukça sınırlı kalıyor.

Bu durum artık değişmeye başlıyor. Centra Card, bitcoin, ether, dash ve bir kaç diğer kripto para biriminde tıpkı bir ATM mevduat kartı gibi harcama yapma imkanı sunuyor. Bu kartlardan bir diğeri de Token Card. Şimdi ise Londra merkezli London Block Exchange, ön ödemeli bir Visa mevduat kartını aynı hizmetleri vermek üzere piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Dragoncard kendi kullanıcılarına İngiltere içinde alış veriş yaptıkları sırada, sahip oldukları bitcoin, ether, ripple, litecoin, ve monero'yu sterline çevirme imkanı sunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)