E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar yen karşısında düşerken,altın güçlendi---

Dolar yen karşısında düşerken,altın güçlendi

Dolar yen karşısında düşerken,altın güçlendi
23 Mayıs 2017 - 08:48 borsagundem.com

Uluslararası piyasalarda, dolar, risk iştahının azalması ile yen karşısında düşerken, altın değer kazandı

Yen dolar karşısında, Trump yönetimine ilişkin son haberler ve İngiltere'deki terör saldırısının ardından yatırımcıların temkinli bir tutum takınmaları ile birlikte değer kazanırken, altın yükseldi ve ABD endeks vadeli kontratları aşağı yönde hareket etti.

Japonya para birimi ten, Washington Post'ta ABD Başkanı Donald Trump'ın üst düzey istihbarat yetkililerinden seçim kampanyası ile Rusya arasında bir ilişki olmadığını kamuoyuna açıklamalarını istediği yolunda çıkan haberin ardından önemli para birimlerinin tümü karşısında değer kazandı ve standard & Poor's 500 (S&P 500) endeks vadeli kontratları düştü. Sterlin, İngiliz polisinin Macnhester'da bir konser sırasında meydana gelen ve 19 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan patlamanın bir terör saldırısı olabileceğini kaydetmesinin ardından değer kaybetti. Meksika pesosu, Standard & Poor's'un (S&P), Brezilya'nın kredi notunu düşürebileceğini açıklamasının ardından düştü. Noble Group Ltd. hisseleri, borcunu ödeyemeyeceğine ilişkin endişelerle değer kaybetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)