E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar 2,82 seviyesinin üzerinde---

Dolar 2,82 seviyesinin üzerinde

Dolar 2,82 seviyesinin üzerinde
27 Nisan 2016 - 15:30 borsagundem.com

Dolar /TL öğleden sonra gelen hafif tepkilerle 2.82 seviyesinin üzerinde işlem görüyor

Dolar endeksinin bugün de yatay negatif seyri doların diğer para birimleri karşısında gevşemesine neden oluyor. Dolar/TL paritesinde sabah saatlerinde 2.8270 seviyelerinden başlayan gevşeme 2.8180 seviyelerine kadar devam etti. Saat 15.30 itibari ile yüzde 0.07 artışla 2.8230 seviyesinden işlem görüyor.

Dün Merkez Bankası tarafından yapılan enflasyon raporu toplantısında enflasyon tahmini yıl sonu için yüzde 7.5 seviyesinde tutarken sadeleşme adımlarına devam edileceği belirtildi. Açıklama sonrası TL varlıklarda güçlenmeler görüldü.Dolar/TL paritesindeki gevşeme gün boyunca sürdü, 2.82'nin altını test etti. Amerika'da ise dün yoğun veri akışı yaşanırken verilerin zayıf gelmesi sonrasında dolar endeksinde kayıplar görüldü. Özellikle Amerika'da dayanıklı mal siparişleri ve tüketici güveninin zayıf gelmesi hayal kırıklığı yarattı.

Bugün yurt içerisinde sakin veri akışı yaşanacakken Amerika'da askıdaki konut satışları ve ham petrol stokları takip edilecekken FED'in faiz kararı piyasanın yakın takibinde olacaktır.

Altın destek seviyesinin üzerinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)