E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBursaspor takım otobüsüne taraftarlardan bıçaklı saldırı---

Bursaspor takım otobüsüne taraftarlardan bıçaklı saldırı

Bursaspor takım otobüsüne taraftarlardan bıçaklı saldırı
25 Şubat 2017 - 02:45 borsagundem.com

Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 4-0 mağlup olan Bursasporlu futbolcuları taşıyan otobüs, dönüş yolunda Osmangazi Köprüsü çıkışında bir grup fanatik taraftarın saldırısına uğradı

Süper Lig ekibi Bursasporlu futbolcular, Kasımpaşa deplasmanı dönüşü saldırıya uğradı. Osmangazi Köprüsü'nde gişelerde duran takım otobüsüne çevredeki araçlardan inen bir grup Bursaspor taraftarı saldırdı.

Bursasporlu futbolcular otobüsün içine girerek sopa ve bıçaklarla kendilerine saldıran taraftarlara karşılık verdi. Otobüste bulunan kulüp personeli ve futbolcular tarafından dışarı atılan taraftarlar olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

Kasımpaşa ile Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ve ev sahibi ekibin 4-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanan maçta tribünlerde yer alan Bursaspor taraftarları kendi takımlarına tepki göstermişlerdi.

Bursaspor'un milli kalecisi Harun Tekin saldırıda en fazla zararı gören oyuncu oldu. Saldırı sonrası başarılı kalecinin yüzünde ve vücudunda morluklar oluştuğu öğrenildi.

Bursasporlu futbolcular ve kulüp personeli saldıran taraftarlardan şikayetçi oldu. Bursa'da ise tesislerin önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik bir taraftar grubu Bursaspor yönetimini istifaya davet etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)