E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalarda düşüş bekleniyor---

Borsalarda düşüş bekleniyor

Borsalarda düşüş bekleniyor
22 Ağustos 2014 - 07:08 borsagundem.com

​Avrupa borsalarının güne hafif düşüşle başlamaları bekleniyor

Avrupa borsalarının yeni güne hafif düşüşle başlamaları bekleniyor. ABD'de yapılacak Jackson Hole toplantılarında Avrupalı merkez bankacılar ve Fed'in piyasaların duymak istediklerini söylemeyebilecekleri endişelerinin piyasala bir miktar satış getireceği tahmin ediliyor.
IG, FTSE 100'ün 3, Dax'ın 8 ve Cac-40'ın 3 puan kayıpla açılmasını bekliyor.

ABD hisse senetlerinde yükseliş sürdü

ABD hisse senedi piyasalarında yaşanan 4 günlük yükseliş S&P 500 endeksinin rekor seviyelere taşıdı ve açıklanan ekonomik verilerin olumlu görünümü bu durumda etkili oldu.
S&P 500 endeksi 5.86 puan yükselişle 1992.37 puandaki rekoru ile günü tamamladı. Böylece endeks bu yılın 28. rekor kapanışını yaşamış oldu.
Yatırımcılar bugün ABD'deki Jackson Hole sempozyumunda Fed Başkanı Janet Yellen'in ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi'nin yapacağı konuşmaları bekliyor. Bu konuşmalarda ABD'deki faiz artırımının muhtemel zamanı ve Avrupa'daki ek gevşeme önlemleri olasılığına dair ipuçları aranacak.
Dow Jones Sanayi endeksi 60.36 puan yükselişle 17138.20 puandan kapanırken, Nasdaq Bileşik endeksi 5.62 puan yükselişle 4532.10 seviyesinden günü tamamladı. Bu kapanış 2000 yılı Mart ayından bu yana en yüksek kapanış oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)