E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin vadeli işlemleri gerileyerek bekledi---

Bitcoin vadeli işlemleri gerileyerek bekledi

Bitcoin vadeli işlemleri gerileyerek bekledi
10 Aralık 2017 - 10:50 borsagundem.com

Dünyanın en büyük kripto parası 24 saatlik bir süre içinde yüzde 9 oranında gerileyerek Cumartesi gününü tamamladı.

BORSAGUNDEM.COM

Nedeni ne olursa olsun Bitcoin Cumartesi gününün çoğunu fiyat kaybı ile geçirdi. Dünyanın en büyük kripto parası 24 saatlik bir süre içinde yüzde 9 oranında gerileyerek Cumartesi gününü tamamladı. Pazar günü gerçekleşen işlemlerde de fiyatlar düşüş eğilimini sürdürdü. Kripto para birimi bugün şimdiye kadar yüzde 12 oranında geriledi.

Vadeli piyasalarda işlem görmeye başlamasına yanlızca saatler kalmış olan bitcoin şu anda bu zamana kadar görmüş olduğu en yüksek seviye olan 17117 dolardan bu yana yüzde 25 oranında gerilemiş durumda ve 13152 dolardan fiyatlanıyor.

Kripto para piyasalarındaki 50 varlıktan şu anda yalnızca bir tanesi dışında geri kalanların tamamı 24 saatlik süre içinde değer kaybı yaşamış durumda bulunuyor.

Vadeli işlemlerin başlamasından hemen önce kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri 400 mlyar dolardan 367 milyar dolara gerilemiş durumda.

Yine de yukarı yönlü bir momentumun gelmeyeceğini söylemek doğru olmaz günlük bazda yaşadıkları düşüşe karşın, son 6 saatlik süre içinde litecoin, bitcoin ve IOTA'nın her birinde yüzde 5 civarında yükseliş yaşanmış durumda.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat10 Aralık 2017 16:17

    Üretim yok, ortada mal alım satımı yok, ticaret yok, ithalat yok ne düşünürsen düşün yok yok yok. Sonunu görmek için kahin olmaya gerek yok. Zamanı ne-zamandır bilemem ama dünya bir günde fakirleşecek ve o paraların nerede olduğunu yıllarca kimse bulamayacak :'(

  • D demirkan 10 Aralık 2017 14:19

    2008 DE FORD 3500 ŞİMDİ 60.000 VERDİĞİ TEMETTÜ LER HARİÇ.AKILLI OLUN.

  • D demirkan 10 Aralık 2017 12:33

    İNSANLARI SOYMA POROJESİ. HİSSE ALIRSIN BÖLÜNÜR ÇOĞALIR.TEMETTÜ VERİR İSTEDİYİN ZAMAN SATARSIN HER AN ELİNİN ALTINDA.PEKİ BU BİTKOİN NE İŞE YARAR.?