E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın haftalık bazda değer kazandı ---

Altın haftalık bazda değer kazandı

Altın haftalık bazda değer kazandı
15 Aralık 2017 - 16:04 borsagundem.com

Altın vadeli sözleşmeleri bugün yukarı yönlü bir seyir izliyor ve haftayı bir önceki haftanın üzerinde tamamlamaya hazırlanıyor.

BORSAGUNDEM.COM

Altın vadeli sözleşmeleri bugün yukarı yönlü bir seyir izliyor ve dolar endeksindeki düşüşten aldığı destekle, haftayı bir önceki haftanın üzerinde tamamlamaya hazırlanıyor.

Şu sıralarda gerçekleşen işlemlerde Şubat vadeli altın sözleşmeleri yüzde 0.3 oranında ve 3.70 dolar artışla 1260.80 dolardan fiyatlanıyor. Sözkonusu sözleşmeler dün 6 Aralık sonrası en yüksek kapanışını yaşamıştı.

Altın bir önceki haftanın kapanışına göre yüzde 0.8 oranında değer kazanmış bulunuyor. Fed'in faiz kararı sonrası yaptığı açıklamada 2018 yılında üç faiz artırımı olacağının ifade edilmesi daha agresif bir artırımdan korkan yatırımcıları rahatlatmış ve altına alım gelmesini sağlamıştı.

Önde gelen 6 diğer para birimi karşısında doların değerini hesaplayan ICE dolar endeksi yaklaşık yüzde 0.16 oranında düşüşle 93.540 seviyesinde oluşuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)