E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD hisse senetlerinde ılımlı yükseliş bekleniyor ---

ABD hisse senetlerinde ılımlı yükseliş bekleniyor

ABD hisse senetlerinde ılımlı yükseliş bekleniyor
12 Aralık 2017 - 16:04 borsagundem.com

ABD hisse senedi piyasası endeksleri vadeli piyasalarda gerçekleşen işlemler spot piyasanın güne küçük çaplı bir yükselişle başlayacağına işaret ediyor.

BORSAGUNDEM.COM

ABD hisse senedi piyasası endeksleri vadeli piyasalarda gerçekleşen işlemler spot piyasanın güne küçük çaplı bir yükselişle başlayacağına işaret ediyor. Dow Jones Sanayi endeksi dün yaşadığı rekor kapanışın üzerinde bir başlangıca hazırlanıyor.

Fed'in Açık Piyasa Komitesi'nin bugün başlayacak ve yarın sona erecek olan toplantısında bu yılın üçüncü ve son faiz artırımını gerçekleştirmesi bekleniyor. Bununla birlikte yatırımcılar faiz kararı sonrası yapılacak açıklamalardan, 2018'de Fed izleyeceği yolu anlamaya yardımcı olacak ip uçları bekliyor.

Şu sıralarda vadeli piyasalarda, S&P 500 2.50 puan ve yüzde 0.1 oranında yükselişle 2,667, Dow Jones Sanayi Endeksi 50 puan ve yüzde 0.2 yükselişle 24,469 ve Nasdaq-100 0.75 puan yükselişle 6,416.75 puandan işlem görüy9or.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)