E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​ABD borsaları dalgalanıyor---

​ABD borsaları dalgalanıyor

​ABD borsaları dalgalanıyor
11 Temmuz 2014 - 18:34 borsagundem.com

ABD hisseleri, yatırımcıların bilançoları değerlendirmesi ve Portekiz tedirginliği ile dalgalı bir seyir izliyor

ABD hisseleri, yatırımların bilançoları değerlendirmesi ve Portekiz tedirginliği ile dalgalı bir seyir izliyor. Standard&Poor's 500 Endeksi, Nisan'dan bu yana en kötü haftasını yaşamaya hazırlanıyor.

S&P 500 New York saati ile 09:31'de yüzde 1'den az çıkışla 1.965,15'dan açıldı. Dow Jones Industrial Average 1.25 veya yüzde 0.1'den az bir artışla 16.961,32 oldu.

Piyasanın gelirlere ve çevre borçlarına odaklanacağını ifade eden St. Louis'deki Stifel, Nicolaus Co'dan Chad Morganlander '' Borç tedirginliği kısa vadede gelirlere darbe vurabilir. Ancak uzun vadede bu çeyrek için iyi bir beklentimiz var. Piyasalar genel itibariyle sorun yaşamayacaktır'' dedi.

S&P 500, Portekiz bankalarının Avrupa'daki toparlanma konusundaki soru işaretlerini artırmasının ardından, dün yüzde 0.4 geriledi. Endeks bu hafta yüzde 1.1 düşerek, 3 ayın en büyük gerilemesine yaklaştı.

Portekiz'in piyasa değeri bakımından ikinci büyük bankası Banco Espirito Santo SA, Grupo Espirito Santo şirketlerindeki riskler toplamının 1.18 milyar euro (1.6 milyar dolar) olduğunu ve olası kayıpları değerlendirmek amacıyla grubun yeniden yapılandırma planının açıklamasının beklendiğini açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)