İntıra Bey [email protected] İntıra Bey

Zirvedeki hisseler

13 Ekim 2017, 10:51 - -

Borsada teknik göstergeleri sinyal veren hisse senetleri performansları ile öne çıkıyor. İşte 6 farklı kriter ve göstergelerleri dikkat çeken 21 hisse.

Borsa İstanbul ABD ile yaşanan vize gerginliği sonrasında yaşanan satışlarla hafta başında 99.210 seviyesine geriledikten sonra yeniden atakta. BIST 100 Endeksi’nde 105.932 seviyesi test edildi. Borsa yükselirken hızlı hareket eden hisseler endeksin getirisinin üzerinde bir performans gösterdi.

Son teknik verilere göre ulusal endekslere dahil olan 21 hisse senedi dikkat çekiyor.  Bu hisselerden zirvesine tırmananlar yeni hedef fiyatlara yönelirken, işlem hacmi artanlar hisselere ilginin olduğunu gösteriyor. MACD teknik göstergesi alımda olan ve yükselişte olan hisse senetleri ulusal endeksler içerisinde yatırımcıların en fazla ilgilendikleri hisseler. Zirvedeki hisselere baktığımız zaman, sanayi ve hizmet şirketlerinin öne çıktığını görüyoruz. Sanayinin dev şirketlerinin 12 aylık zirvelerine çıkması endeksi de olumlu etkiliyor. İşte teknik göstergelerinde dikkat çeken 21 hisse ve ürettikleri sinyaller.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)