Yatırımcının Analiz Seti [email protected] Yatırımcının Analiz Seti

Beş kriterde yüzde 50’nin üzerinde büyüyen şirketler

08 Aralık 2023, 09:18 - -

Ekonomik büyüme ve şirket performanslarının yakın mercek altına alındığı bu günlerde, dokuz aylık bilanço verileri, özellikle yatırımcılar için önemli bilgiler sunuyor. Finnet 2000 Borsa Bilgi Portalı'ndan incelediğimiz verilere göre; belirli kritik performans göstergelerinde yüzde 50'nin üzerinde büyüme kaydeden 24 şirket dikkat çekiyor. Bu şirketler, aktif büyüme, esas faaliyet karı, net kar, net satışlar ve özsermaye büyümesi gibi beş temel kriterde önemli ilerleme göstermiş durumda.

Ekonomi yöneticileri ve şirketlerin öngörülerine göre 2024 yılının zorlu ekonomik koşullar getireceği öngörülüyor. Bu çerçevede, büyüme odaklı stratejilerini sürdüren ve esnek yapılarıyla öne çıkan şirketler, gelecek yıla damga vurabilir. 2023 yılının üçüncü çeyreğine ait bilançolar, bu şirketlerin sadece geçmişteki performanslarına değil, aynı zamanda geleceğe yönelik potansiyellerine de ışık tutuyor.

Beş kriterden yüzde 50’nin üzerinde büyüyen şirketlerin listesi şöyle:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aydın 11 Aralık 2023 07:38

    Bazı hisseler de alçak sürünme eyitiminde...Hektas...kozal... penguen gıda... Gibi..

  • Hayrullah Özdemir 10 Aralık 2023 18:22

    Bıktım borsada batmış intar etmiş yok para kaybettim yeter bunları duymaktan nefret ediyorum borsada bilenler kazanacak bilmiyenler batacak daha borsada kaybetme başlamadı sen ozaman gör zırlayan aglayan söven sayan şimdi herkes kazanıyor kimsede ses yok cok para kazanma hırsı olanlar batacak bu dünyanın kanunu kazanırken herkes susmuz para sayıyor

  • KEMAL TABANCASIBÜYÜK09 Aralık 2023 23:36

    Ne yani her sene tüm hisse senetleri hiç düşemeyecekmi her sene kat kat prim mi yapacak.birde kat ve kat düşer ise ne olur.ne oldu da 5 sene den tüm hisse senetleri 5-2400  birden yükseldi.Bakın daha dün bir okul müdürü borsada 2,5 milyon TL kayıp etmesinden dolayı intihar ettiği haberlerini okuduk.bundan sonra borsada para kazanmak için aslan midesinden para çıkartacaksın ki para kazanabilesiniz.tüm hisse senetleri birisinin bir grubun elinde aman dikkatli olun.

  • Yorum09 Aralık 2023 23:05

    He borsaya geldikten sonra 5 tane neüdüğü belirsiz bilanço gönder sonra çık Bi bilançoda tüm eski bilançoları 5 e katla ben böyle şirketin hissesini almam bu mal basmak için yapılan bir yöntem ayrıca bu liste eksik sürekli düzenli bir şekilde iyi bilanço gönderen şirketler var borsaya geldiğinden beri hep iyi bilanço gönderen hep beklentinin üstünde bilanço gönderen şirket var

  • Kamil yılmaz 09 Aralık 2023 14:06

    mia ne oluyor böyle bir yukarı bir aşağı hergun düşüyor okadar ihale aldı

  • ALİ KODUŞ09 Aralık 2023 23:37

    Bunlar senin iyi günlerin sen bir tas soğuk su içi derim.5 TL gelir ise şaşmam aynen zoren enerji, ak enerji gibi olacak enerji şirketlerinin fiyatları sen merak etme.

  • kaportacı salim usta sanayiden08 Aralık 2023 12:45

    yalannnnnnn nalllaaaannnnnn borsaya gelin kardeşlerim hisse alın bl bol .bizde satalım ahuhauhuhauhuha