SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıGEÇMİŞ YIL ZARARLARINI KAPATMALI-
SORU : Kervansaray Yatırım Holding ne zaman Gözaltı Pazarı’ndan çıkar? Bunu için şirketin girişimleri var mı? Varsa bu girişimleri ne durumda? Gönderen : Arif Gökbulut15.05.2023, 01:53

Yakın İzleme Pazarı’nda bulunan Kervansaray Yatırım Holding, zarar üreten yapısı ile dikkat çekiyor. Şirket her ne kadar geçtiğimiz 2022 faaliyet döneminde kâr açıklamış olsa da uzun süre zarar eden yönüyle öne çıktı. Firma son açıkladığı 2023 ilk çeyrek mali tablolarında da yine zarar etti. Son bilançosuna göre birikmiş geçmiş yıl zarar toplamı 772,4 milyon TL seviyesinde bulunuyor. Özsermayesi ekside bulunan şirketin oldukça riskli bir mali yapıya sahip olması borsada istikrarlı bir çıkış sağlayamamasının en önemli nedeni. Geçmiş fiyat hareketi takip edildiğinde zaman zaman yukarı yönlü atakları olduğunu görebilmekteyiz. Ancak bu çıkışlar her defasında bir noktadan sonra gelen satışların ardından aşağıya kaydı. Hisse geçen süre zarfında en yüksek fiyatını düzeltilmiş verilerle 6,84 TL ile Nisan 2012’de test etti. Arada geçen 11 yılı aşkın süre zarfında bir daha bu seviyeyi göremedi. Şimdilerde de 85 kuruştan işlem görüyor. Hissenin nominal değerinin altında bir fiyattan işlem görmesi aynı zamanda yatırımcıların beklentisinin hayli düşük olduğu anlamına da geliyor.

BU HİSSE İLE İLGİLİ DİĞER SORULAR (5)

KERVANSARAY YAT. HOLDING KERVN

Alış0,00

Satış2,05

Gün İçi En Düşük2,00

Gün İçi En Yüksek2,06

PD/DD-1,08

FK0,00

Fiyat2,05

Değişim-7,66%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI