E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıZorlu haftada son gün---

Zorlu haftada son gün

Zorlu haftada son gün
26 Mart 2021 - 09:23 borsagundem.com

Marbaş Menkul Değerler tarafından hazırlanan günlük bültende bankalar endeksinde hafta boyu süren satış baskısının bugün de devam edecek gibi göründüğü belirtiliyor.

Yüksek volatiliteli geçen haftanın son işlem gününde gün içi hafif satıcılı bir seyir ve kapanış beklenebilir. Borsa İstanbul’da 1.400 seviyesinin hafif altında 1.394’ten kapanış yapıldı. 1.400 seviyesi, çift yönlü direnç ve destek görevi görmeye devam edecektir.

Hafta ortalarında Dolar/TL’nin 7,90-8,00 bandına oturarak yatay bir seyir izlemesiyle piyasaların ateşi dinmişti. Panik havasının dağılması kurda benzer seviyelerin korunması ve önümüzdeki haftaya taşınmasıyla mümkün olacaktır.

Ekonomi ve siyaset gündemi yoğun geçmeye devam ediyor. Ziraat bankası ve Türkiye Bankalar BirliğiHüseyin Aydın dün akşam görevi bıraktığını açıkladı. Bankalar endeksi XBANK’da hafta boyu süren satış baskısı bugün de devam edecek gibi görünüyor. Piyasalar fiyatlamalar için bir yandan son dönemlerde üst üste gelen görev değişiklikleri sonrasında yeni kabinenin açıklanmasını bekliyor. 

Erdemir ve Çelik Halat sorusu

 

Açığa satış tedbirlerinde 4. gün

Borsa İstanbul yeni Genel Müdürü bugün belli olacak

Hüseyin Aydın görevi bırakıyor

Yabancıların gözde hisse senetleri

Günün önemli şirket haberleri 26/03/2021

Erdemir ve Çelik Halat sorusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)