E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde terör saldırısı---

Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde terör saldırısı

Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde terör saldırısı
16 Nisan 2023 - 21:59 borsagundem.com

MSB, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üslere havan ve ÇNRA atışları ile yapılan saldırıda 4 askerin yaralandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Terör örgütü PKK/YPG'nin, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı üs bölgelerine saldırdığını duyurdu. Saldırıda 4 askerin yaralandığı belirtildi.

"Misliyle karşılık veriliyor"

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan paylaşımda şu ifadeler yer verildi:

"Terör örgütü PKK/YPG, Ramazan ayında bile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerimize yönelik eş zamanlı havan ve ÇNRA atışları ile saldırdı. Saldırıda yaralanan 4 Mehmetçiğimiz Kilis Devlet Hastanesine tahliye edildi. Belirlenen hedefler ise derhâl güçlü şekilde vurularak teröristlere misliyle karşılık veriliyor"

MSB'den sınır güvenlik önlemleri paylaşımı

MSB'den 2. İnönü Zaferi'nin yıl dönümü paylaşımı

MSB'den Fransa'ya PKK tepkisi

MSB'den "Çanakkale Zaferi" paylaşımı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran17 Nisan 2023 04:48

    Lağım fareleri bu haberi görmezden gelr şmdi.  Türk Milletinin ferasetini, aklını, varlığını hiçe sayan alçakalra çok şey söylenir ama  Allah ın vurduğu gibi kimse vuramaz.  Bu alçaklar hala soğan sarımsak derdinde!  Aslında soğanda düşürülmüş fiyatı bunlar hala orada takılmış!  

  • ALİ RIZA GÜZELKALE17 Nisan 2023 00:36

    Bunlar nasıl bir topluluk nasıl bir örğüt Ramazan Ayı falan dahi dinlemiyorlar.Bu kutsal ayda bile kan akıtıyorlar ....Bunlara hiç bir olumsuz konuşma yyapmayan siyasilere yazıklar olsun.

  • NUSRET ALİBEYSOY16 Nisan 2023 22:48

    Bak kemal kılıçtaroğlu  ve meral akşener PKK ypg  ile yunanistan bizemi saldıracak ki S 400 leri aldınız demişler idi.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK16 Nisan 2023 22:41

    Artık adam gibi anayasa yapsın milletvekilleri.hiç bir parti kapatılmamalı ama bu teröristleri destekleyenler ve ittifak yapanlara ömürboyu siyasi yasak gelmeli ve kafadan en az 30-50 sene ceza gelmeli veya idam cezası gelmelidir.

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ16 Nisan 2023 22:19

    ABD cumhur ittifakının seçimleri kazanacağını anladı galiba bize yakında savaş açacak gibi.

  • AHMET ÖZBİLEN16 Nisan 2023 22:19

    MİLLET İTİFAKI  yunanistan ve pkk konusu olduğu zaman malesef sesleri çıkmıyor bak yunanistan ve pkk bizemi saldıracak demiş idi bunlar ne yapıyorlar askerelirimiz şehit ediyorlar.

  • borsacı16 Nisan 2023 22:18

    pkk ve uzantısı hdp illeti kökünü kurutacak şekilde acımaksızın imha edilmeli bu ülkenin bekası için can ve kan düşmanımız olan terör ve destekçilerine acıma duygusu olmaksızın gebertilmeli .mecliste desttek çıkanlar terörist ilan edilip haklarında yasal işlem yapılmalı.