E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB'den Fransa'ya PKK tepkisi---

MSB'den Fransa'ya PKK tepkisi

MSB'den Fransa'ya PKK tepkisi
28 Mart 2023 - 11:31 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Fransa parlamentosunda PKK/YPG terör örgütünün temsilcilerinin ağırlanmasının, parlamentonun saygınlığına gölge düşürdüğünü ifade etti.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), PKK/YPG'lilerin Fransa Senatosunda ağırlanmasına tepki gösterdi.

MSB'den yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"NATO üyesi Fransa'nın parlamentosunda eli kanlı PKK/YPG terör örgütünün temsilcilerinin ağırlanması, parlamentonun saygınlığına gölge düşürmüştür.

Bu hareket müttefiklik ruhuna aykırı olduğu gibi NATO'nun terörle mücadelesinin de içini boşaltmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetleri, her halükarda tüm terör örgütlerine karşı mücadelesine aralıksız devam edecektir."

Fransa Büyükelçisi, Dışişlerine çağrıldı

 

PKK'nın para kasasına MİT operasyonu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )28 Mart 2023 14:44

    Sen TRT ye çıkan kırmızı bültenliye bu kadar tepki göstermedin be kardeşim... ağlasam mı? gülsem mi ? bir duruş olur insanda dimi...

  • Sai28 Mart 2023 12:23

    Hangi temsilci? Bir zaman Ankara da ağırladığımız mı? 

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM28 Mart 2023 12:20

    FRANSA YAPMIŞ ÇOKMU ASIL İÇİMİZDEN DESTEKLER VAR İKEN.ÖNCE KENDİ ÇÖPLÜĞÜMÜZÜ TEMİZLEYELİM SONRA ADAMLARA KONUŞALIM.ALİ BABACAN DEMEDİMİ YAKIN TARİHTE ANAYASADAN TÜRK DİLİNİ VE TÜRLÜĞÜ KALDIRIP KÜRT DİLİNİ VE KÜRTLÜĞÜ ANAYASAYA SOKACAĞIZ KÜRTLERE ÖZERTLİK VERİP ÜLKEYİ BİR ANDA ÇART DİYE AYIRACAKLARINI.

  • Mucise Reis : )28 Mart 2023 14:46

    Sen hüdaper aç aku :D onu bunu savunucam diye omurganı yamultma. Sen her partinin üzerinde bir bireysin. Partileri savunuyorsun aklınca ama, hüdaper i unutuyorsun :D ne anladım bu işten ? apoya sayın diyenleri, kırmızı bültenli tkaım elbiselinin TV ekranlarına çıkmasnını ya yazıyorsan, sana sorulacak sorulara cevabın olacak ki beni ikna et :D güldürüyorsun sadece