E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZelenskiy iddialı konuştu: Kırım’ı geri alacağız---

Zelenskiy iddialı konuştu: Kırım’ı geri alacağız

Zelenskiy iddialı konuştu: Kırım’ı geri alacağız
26 Şubat 2023 - 15:44 borsagundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, sosyal medya hesabından, Kırım’ı geri alarak barışı yeniden tesis edeceğiz açıklamasında bulundu.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Kırım’ı geri alarak barışı yeniden sağlayacaklarını kaydetti.

Ukrayna lideri Zelenskiy, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Rusya’nın 9 yıl önce Kırım'ın ilhak sürecini başlatmasıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Volodimir Zelenskiy, "Rus saldırganlığı 9 sene önce Kırım’dan başladı. Kırım’ı geri alarak barışı yeniden tesis edeceğiz. Bu bizim toprağımız. Bizim insanlarımız. Ukrayna bayrağını Ukrayna’nın her köşesine geri getireceğiz. Kırım özgür olacak." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ile görüştü

Bennett: Putin, Zelenskiy’i öldürmeyeceğine söz verdi

Şok etkisi yarattı: Zelenskiy, Rus televizyonunda konuştu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA27 Şubat 2023 10:51

    Bizim Kemal Kılıçtaroğlu da aynen senin gibi.Bana bir fırsat verin seçimleri kazanacağım dedi tam 12 seçime girdi kayıp etti bizleri hüsrana uğrattı senin kide onun gibi.Gitmiş % 0,09 oy potansileyi olanlara partimizi aynı ayara getirdi.

  • VaTaNDaŞ26 Şubat 2023 23:16

    ABD hizmetkarı televizyon şaklabanı yine konuşmuş.. Siyasi hayatın bittiğinde Ukrayna halkı zelenski ismini lanetle anacak..

  • Roket adam26 Şubat 2023 21:51

    Alırsın ama maketini alırsın, 9 senedir donbasta coluk cocuk demeden öldürdüğünüz canların bedelini ödeyecen önce, ah putin traş çıktın 3 gunde top yekün dumduz etmen lazımdı oraları,

  • emekci26 Şubat 2023 20:49

    içimizdeki putin hayranları üzülmüştür. onlara göre karadenizde ve kafkaslarda rus çizmesi görmek daha makbul

  • ALİ RIZA GÜZELKALE26 Şubat 2023 20:00

    Keşke olsa.Kırım Türkleri ni stalin yıllarca sibirya ya sürdü ve  kökünü kuruttu.Rusları abd ingiltere almanya fransa çin hiç birini asla sevmem.

  • Ortaasya'nın geleceği için26 Şubat 2023 19:40

    Twitin sonunda Azerbaycan yazısı yapmış. "Qırım serbest olacaq" :) umarım dediğini yapabilir. Rusya mutlaka yenilmeli.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA26 Şubat 2023 17:07

    % 1 ihtimal dahi görmüyorum.3 dünya savaşı olur ve rusya yenilir ise olur ki o zamanda dünya da taş üzerinde taş gövde üzerinde baş kalmaz alsan ne olacak o zaman da kırımı.

  • Mucise Reis : )26 Şubat 2023 16:59

    Bizi karıştırmayın Kırım bizler içinde önemli bu açıklama bağlamlar ister istemez Türkiye taraflılığını etkileyecek olabilir. stratejık ve olayları yaymaya çalışıyor sankı Ukrayna...Zaten bayraktar diyerek düşman yağmaya çalıştılar. halbuki israil, abd cihazlarıda vardı onlar bahsedilmiyor. bizim medyad abahsetmıyor, ruslarda otomatık Türkleri taraflı ve cezlandırılması gereken ülke gibi algılıyor. oyunlara dikkat.