E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZelenskiy cephede özel harekatçıları ziyaret etti---

Zelenskiy cephede özel harekatçıları ziyaret etti

Zelenskiy cephede özel harekatçıları ziyaret etti
29 Temmuz 2023 - 17:01 borsagundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Ukrayna özel harekatçılarının mevzilerini ziyaret etti.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Donetsk bölgesindeki Bahmut şehri yakınlarında bulunan Ukrayna özel harekat kuvvetlerinin mevzilerini ziyaret ettiğini bildirdi.

Zelenskiy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, doğu cephesindeki Bahmut yönüne gittiğini belirtti.

Buraya askerleri, 29 Temmuz Özel Harekat Kuvvetleri Günü dolayısıyla kutlamak için geldiğini kaydeden Zelenskiy, "Komutanın raporunu dinledim, askerlerle konuştum. Çok güçlüler ve etkililer." değerlendirmesinde bulundu.

Zelenskiy, özel harekat kuvvetlerinin operasyonları hakkında ayrıntı vermenin şu anda mümkün olmadığını ancak bu askerlerin yerine getirdiği görevlerin gerçekten "kahramanca" olduğunu vurguladı.

Özel harekat kuvvetlerinin (Rusya'nın) Ukrayna'yı yok etmesine izin vermediğini vurgulayan Zelenskiy, "Özgürlüğümüz ve hepimizin hayatı, çocuklarımız, ülkemizin bugünü ve geleceği için 520 gün süren çok zor bir tam ölçekli savaştan sonra bu kadar güçlü kaldığınız için teşekkür ederiz." ifadesini kullandı.

Devlet Başkanı Zelenskiy, Donetsk bölgesinde askerlerle görüştüğünü, onları da Özel Harekat Kuvvetleri Günü dolayısıyla tebrik ettiğini ve komutanların raporlarını dinlediğini kaydetti.

Zelenskiy: Karşı saldırıya kararlılıkla hazırlanıyoruz

 

Zelenskiy'den itiraf: Bahmut kalbimizde; artık kontrolümüzde değil

 

Zelenskiy'den 'NATO' açıklaması

 

Borrell: Barışın tek planı Zelenskiy'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN29 Temmuz 2023 17:29

    Ukrayna davasında haklı fakat keşke abd ve ab ülkelerinin gazına gelmese daha refah içinde yaşarlar idi.ahmet davutoğlu nun başbakanlığı zamanında emperyalistler rus uçağını bize düşürttürüp rusya ile savaştıracak iken RTE ve BAHÇELİ sayesinde bu savaş engellenilince bu görev ukraynaya verildiğini söylüyor uzmanlar.