E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakZam oranı belli oldu---

Zam oranı belli oldu

Zam oranı belli oldu
03 Temmuz 2020 - 10:56 borsagundem.com

Haziran ayı enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte kiralara yapılacak zam oranı belli oldu. Bu ay kira sözleşmesini yenileyecek olanlar yüzde 11.88 oranında kiraya zam yapacak.

Haziran ayı enflasyonun açıklanmasıyla birlikte bu ay kiralara yapılacak artış oranı belli oldu.

Haziran ayında enflasyon yüzde 12.62 olarak gerçekleşti. TÜFE’nin 12 aylık ortalamasına bakıldığında ise yüzde 11.88 rakamı ortaya çıktı.

Böylece kiralara yapılacak artış oranı yüzde 11.88 oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bkemancı03 Temmuz 2020 11:20

    vallaha bu işlerde  bi terslik var 40 yıl  çalıştım hiçbir kötü alışkanlığım yok hiç bir şeyim yok anca kıt kanat boğaza zor yetişiyoruz otuz bin kredi aldık borçları kapattık kiracıyız .şimdi yüzde 5.80 zam alıcam ama ev sahibine yüzde 12 zam yapacam ne olur bu işleri düzeltin ne olur kalan ömrümüzü şerefimizle yaşayalım ,namerde muhtaç etmeyin biz çalma çırpma bilmeyiz ne verirseniz onunla geçim eyleriz.saygılarımla.

  • abdullah 03 Temmuz 2020 12:05

    zammı senelik mi alıyorsun 6 aylık mı? maaşa zam olmazsa enflasyon olmaz enflasyon olmazsa maaşa zam olmaz bence herkes hakkına razı olmalı insanlar biraz tasarruf birazda kanaat gösterse hep beraber hakkı hakikati buluruz. Allah yardımcımız olsun yağmuru yağdıran yerden rızkımızı bitiren odur. merhametini üzerimizden eksik etmesin yöneticilerimizede insaf versin bizleri insafsızların eline düşürtmesin.