E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan'da Türk hacker şoku: Bir gece ansızın gelebiliriz---

Yunanistan'da Türk hacker şoku: Bir gece ansızın gelebiliriz

Yunanistan'da Türk hacker şoku: Bir gece ansızın gelebiliriz
13 Haziran 2020 - 01:09 borsagundem.com

Ayasofya ve Doğu Akdeniz tartışmaları sonrası Ege'nin karşı kıyısından gelen savaş tehditlerine yanıt Türk hackerlardan... Yunanistan'ın Güney Ege Bölge Başkanlığı resmi sayfasını hackleyen grup "Bir gece ansızın gelebiliriz" notunu koydu


Ayasofya ve Doğu Akdeniz tartışmaları sonrası yeniden gerilen Türk-Yunan ilişkileri ve Yunanistan'ın savaş tehditlerinin ardından Türk hackerlar bu kez de Yunanistanın Güney Ege Bölge Başkanlığı resmi internet sayfasını hackledi. Türk hackerların saldırısı Yunan medyasında geniş yankı uyandırdı.

Türk hackerlar Yunanistan'ın Güney Ege Bölge Başkanlığı resmi internet sayfasını hacklediğini duyurdu. Hackerlar Güney Ege Bölge Başkanlığı resmi sitesinin ana sayfasına 'Bir gece ansızın gelebiliriz. Sınırlarımız kırmızı çizgimizdir. Buradan haddini aşanları ikaz ediyoruz' notunu bıraktı. Öte yandan, RootAyyıldız adlı Türk hacker topluluğu, da önceki gün Yunanistan İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesi ve e-devlet portalını hack'lediğini açıkladı. Hacker'lar "Türkiye'ye laf uzatırken bir kez daha düşünün" ifadelerini kullanmıştı.

ATİNA İLE İLİŞKİLER GERİLDİ

İstanbul Fethi'nin yıl dönümünde Ayasofya'da Fetih Suresi'nin okunması Yunanistan'ı rahatsız etmişti. Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki çalışmalarından da rahatsız olan Yunanistan'dan "Türkiye ile savaşa hazırız" açıklaması gelmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise buna karşılık "Yunanistan boş durmuyor, kuru sıkı atıyor. Türkiye'ye laf atılır mı? Haddini bil! Bilmezsen Türkiye'nin yapacağı şey bellidir" ifadelerini kullanmıştı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da dün Yunan tarafından yapılan açıklamalara "O bir dil sürçmesidir. Yunanlıların Türkiye ile savaşmak isteyeceğini ben matematik olarak uygun ve doğru olmadığının altını çizmek istiyorum" diyerek cevap vermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR13 Haziran 2020 20:55

    TÜRK'le şaka olmaz, hele hele tehdit edilmek asla affedilir olmaz, "BİR GECE ANSIZIN GELİP GEREĞİNİ YAPMAK TÜRK'ÜN VAZİFESİDİR." Akıllı olun akıllı, uslu durun uslu, TÜRK UYANDI MI 9 ŞİDDETİNDE ZELZELE OLUR ADETA.

  • AkTorol Ahmet Ötzbir13 Haziran 2020 23:34

    Reis, yeni hesabın hayırlı olsun. Twetter hesabın kapandı diye duydum.  13 hesabını kapatmışlar. 5 hesabın açık kalmış. geçmiş olsun reis. 2 yeni twetter hesabı açmışsın. Dikkat et ABD ve feto elele trol diye, hesapları kapatıyorlar...

  • ekonomist/stratejist 13 Haziran 2020 20:35

    Kurtuluş Savaşı döneminde bizden üstün olduğunuz dönemde Başkomutan Mustafa Kemal Paşamın kıvrak zekasıyla bir çay partisiyle en güçlü olduğunuz cephenin ortasından yararak sizleri denize döktük. En güçsüz olduğumuz dönemde bunu yaptık. Şimdi katbekat sizden daha güçlüyüz daha adalara ayak basmadan esir alırız sizleri az akıllı olun

  • Kerim13 Haziran 2020 19:41

    Turkiyeyi 1900 lerdeki osmanlıyla karıştırdı herhal..ekonomi turizmle çalışınca sitesi sanırım.onca borcu bundan sonra nasıl kapayacak..daha 1.dünya savaşındaki tazminatları ödemedi..haksız yere coreklendikleri yerlerden bunların çıkartılması lazim

  • muck13 Haziran 2020 17:12

    ABD başkının resminide ekleseydiniz.. Twett atsın trump 90 bin kişilik ordu harekete bir gece ansızın geçer diye... Sutiyedede dedik bu sloganı, bir tweet atılmadan ordu harekete geçmedi başkumandan tarafından. 3 ay oldu slogan  attıktan sonra. rusya nın izni ile hava koridorundan girildi. Hatta rusya izin vermedi, yaralı askerler helikopter değil, kara yolu ile taşındı. orada 1 yaralı şehit düştüse vebali rusya ve hava sahasını kapatmasıdır. bırak dunu bir kaç yıl önceyi göremiyorsanız hav bu ülkenin haline. yunanla sorun yok, sorun ulkeleri dizayn eden devletlerde. yunan akıllı devlet, bulaşmaz türklere. 

  • Kerim13 Haziran 2020 19:43

    Suriyede abd ile rusya fazla abartılıyor..sisildikce adamlar kendilerini birşey sanıyor bize lazım olan kronik yerleri ele geçirmemiz lazım..

  • Murat13 Haziran 2020 13:36

    Biz ateş etmeden teslim olurlar boşuna silah taşımaya gerek yok. Sapan ile gözlerinden vururuz. Bunlar sahte efe. Ülkeyi yöneten öyle sağa sola sataşip efelik yapıyor. Rahmetli Erbakan derdi. hadi ordan

  • nothing 13 Haziran 2020 10:17

    Yunanistana haddini bildirmeyi bırakın da enflasyona pahalılığa haddini bildirin.Savaş çıkacaksa çıkar savaşırsın. gündemi değiştirmeyin. ayasofya kaç haftadır gündemde, şimdi yunanistan konusu çıktı. hep aynı taktik. millet de hep yiyor bunu. dini ve milli duyguya hitap ettin mi dünyası şaşıyor zaten bu milletin. 

  • GERÇEK13 Haziran 2020 19:30

    ulan önce ismin türkçe olsunki seni muhattap alalım dingil akıllı ol

  • ye13 Haziran 2020 07:41

    Olum tankla ne işin var 12 adada ? onlarda küçük adada...bari fırkateyn gemi resmi yapsaydınız. yunan nufus 10 milyon. Yunan asla Türkler için bir tehdit olmamıştır olamazda. Yunan ordusu, denize dökülürken Türkiye nufüsü o yıllarda 10 milyon du....  aradan geçmiş 120 yıl. 83 milyon nüfüs var şuan.

  • Eyyy AB al bizi13 Haziran 2020 07:17

    Bakın akıllı politikalar yürütüp AB ye girelim başka türlü bizim güçlememize izin vermezler Biz onlara girmiş oluyoruz veya daha büyük devlet olup biz onlara girelim... Anlayan anladı

  • Delikan13 Haziran 2020 07:17

    Lan sizi tükürüğümüzle boğarız. Haddinizi bilin

  • Bizi kışkırtma AB İNE güvenip13 Haziran 2020 07:08

    Yunanistan Atamızın doğup büyüdüğü şehri selaniği bize hemen teslim etmeli ve Ege Denizi deniz yetki alanı tam ortadan bölünmeli bak adil bişey istiyorum bunlar biz alttan aldıkca dimizdeki kayalığa bile sahip çık maya çalışıyorlar

  • Afyonlu13 Haziran 2020 03:02

    Yunan ordusundaki asker sayısından daha fazla bizde av tüfeği olan avcı vardır! Savaşa hazırız dediklerinde epeyce güldüm! Hulusi paşa gereken cevabı vermiş!

  • s13 Haziran 2020 02:14

    la oğlum rahat durun bi .zaten ortalık karışık.