E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanın ateş açtığı o gemi Mavi Marmara çıktı---

Yunanın ateş açtığı o gemi Mavi Marmara çıktı

Yunanın ateş açtığı o gemi Mavi Marmara çıktı
11 Eylül 2022 - 11:44 borsagundem.com

Dün Bozcaada'nın 11 deniz mili güneybatısında Yunanistan tarafından açılan taciz ateşine maruz kalan Komoros bayraklı Ro-Ro gemisi "Anatolian"ın, İsrail'in 12 yıl önce saldırdığı "Mavi Marmara" insani yardım gemisi olduğu ortaya çıktı!

Yunanistan sahil güvenlik birimlerinin, Bozcaada açıklarında dün taciz ateşi açtığı "Anatolian" isimli geminin, önceki yıllarda yük gemisine dönüştürülen İsrail'in uluslararası sularda saldırdığı "Mavi Marmara" olduğu ortaya çıktı.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Yunanistan'ın taciz ateşi açtığı gemi Çanakkale Boğazı'nda demirledi

Yunanistan unsurları, Bozcaada açıklarındaki Ro-Ro gemisine taciz ateşi

ABD ve NATO'dan Türkiye-Yunanistan açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bana mı sordunuz 211 Eylül 2022 12:53

    Gemi de ki talihsizlik..

  • Orhan ARSLAN11 Eylül 2022 12:05

    Hiçbirşey olmaz yunan ın kışkırtma hareketleri aga babası emir veriyordur

  • Mucise Reis : )11 Eylül 2022 11:58

    9 Eylülde Denize dökülen dedelerini, 10 eylülde ege denizinde arayarak yad ediyorlar :D ...  Yunanistan bunları artık hep yapacak. ABD, Fransa, Yunanistanı destekliyor. En büyük menfaati olanlar bunlar.İsrailde ortadoğuda bu kankaları ile işbirliğinde. Rusya kendi derdine düştü biraz, ama avrupayıda peşinden sürüklemeyi başarıyor bir şekilde... Yunan, Kıbrıs  ne zaman ABD, İNGİLİZ, FRANSIZ vb modern silahlar ile donatılmış ise hep ateşlenmiştir. Biraz tarih bakınca böyle. En büyük güç caydırıcı güç. 5. nesil uçak hala yok, 4 nesil satmıyorlar f16 ları, hatta eldeki 4 . nesil f16 modernizasyonuda yapmıyorlar... Bu ne mesajı olabilir ? ABD onlarcada üs kurdu. Özellikle kozmik oda imaj kopyamızın çalınması ve Dedeağaçta ABD nin planlarımıza göre üsler kurması Yunanı iyice şımartmış durumda.  1- 5 nesil hava gücü 2- uzun menzil roketler. Yoksa ABD teknolojık üslerimizi imha eder her fırsatta, Azerbaycana birer ikiz kopya askeri modern üsler şart... TEDBİR

  • baran12 Eylül 2022 09:43

    Senin canın öyle istiyor soytarı!  Amerika bir ...k yiyemez!