E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYılmaz Vural: Yabancılar burayı dingonun ahırı sanıyor---

Yılmaz Vural: Yabancılar burayı dingonun ahırı sanıyor

Yılmaz Vural: Yabancılar burayı dingonun ahırı sanıyor
04 Mayıs 2021 - 00:06 borsagundem.com

Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Yılmaz Vural açıklamalarda bulundu. Vural, iki yabancı oyuncusu Gomez ve Novikovas'a ateş püskürdü

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Yılmaz Vural, "2 ay paralarını almasınlar, takımın içinde olduğunu unutup UEFA'ya şikayete gidiyorlar. Ben de çoğu zaman alamadım. Biz ne yapalım? Yabancı futbolcular burayı dingonun ahırı sanıyor" dedi. 

Vural karşılaşma ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"İkinci yarı bizim 5, Fenerbahçe'nin 4 pozisyonu var. O kadar net 2 pozisyon yakaladık ki, gol diye ayağa kalktım. Bunları atsak, farklı olabilirdi maç. Fenerbahçe son 15 dakika oyunda yoktu. İlk yarı kötüydük ama ikinci yarı karakter koyduk."

"Yabancıyı serbest bırakmak isteyen zihniyete sesleniyorum. 2 ay paralarını almasınlar, takımın içinde olduğunu unutup UEFA'ya şikayete gidiyorlar. Ben de çoğu zaman alamadım. Biz ne yapalım? Yabancı futbolcular burayı dingonun ahırı sanıyor."

"Bana küfür etmiş"

"Bir başka oyuncuyu oyundan çıkardık diye bana soyunma odasında küfür etmiş. Bana bir de? Küfür! Ulan burası dingonun ahırı mı? Allah sabır veriyor. Birkaç sene önce olsa adam gibi döversin."

"Sakatlığı yok, oyuna girmedi"

"Gomes oyuna girmek istemedi, ayağım iyi değil dedi, hiçbir şeyi yok, oynamak istemedi. Maç öncesinde ekonomik olarak sıkıntıları olduğu için oynamak istemiyor. Rica ettim, sana ihtiyacımız var, oyuna gir dedim, girmem dedi."

"Otele bile almasınlar"

"Gomes ve Novikovas acayip küstahlık yaptı, yönetimden rica edeceğim bunları mümkünse otele bile getirmesinler. Biz kimsenin oyuncağı değiliz. Burası dingonun ahırı mı?"

"Sayın Cumhurbaşkanımdan rica ediyorum, bakın yabancılar bize neler yapıyorlar, görün."

Fenerbahçe:3 - Erzurumspor: 1

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Osman06 Mayıs 2021 08:55

    Tebrik ederim Yılmaz Vural sonuna kadar destekliyorum tamamen katılıyorum haberin tamamını okudum kısacası yabancı futbolcu hem paramızı alıp bizi soyulmuş soğana çeviriyor hem de halk arasında ana avrat derler küfrediyor.Almayın kardeşim yabancı futbolcu almayın , yabancı futbolcuya para vermek kerizliktir. memlekette öyle gençlerimiz var ki filinta gibi koştukça yorulmayan açılan derler.Ben şuna inanıyorum  futbolda Türkler Türk gençliği İngilizler kadar yetenekliHiçççççççççççç ihtiyacımız yok yabancı futbolcuya sonuna kadar hayır.Vurun hepsinin kıçına tekmeyi kovun sürün gitsin.

  • Gökhan Çetinoğlu04 Mayıs 2021 09:47

    Globalleşmiş dünyada yerli / yabancı diye bir ayırt olmamalı. Futbolun gelişmesi için önemli olan her ikisinin de kalitelisinin gelmesinin, oynamasının sağlanması. Alex, Hagi, Amakochi, Carew, Les Ferdinand, Şota, Popsescu, Prekazi, Van Hooijdonk vs. gibi bir çok yabancının verdiği katkıyı kaç yerli oyuncudan aldık? Anadolu kulüplerinde 1-2 yıl parlayan sonra 4 büyükler tarafından transfer edildikten sonra hiç katkı vermeyen kaç tane Türk yıldız oyuncu gördük? Sınır geldiğinde sıradan Türk oyuncuların anlamsız maliyetlerini de gördük hatırlatırım... İyi futbolcu transfer edeme, üstüne yerli de yetiştireme, sonra şikayet et...

  • Bir yorum04 Mayıs 2021 09:30

    Sizlerin vizyonsuzluğu yüzünden futbol bu halde!  

  • Bika04 Mayıs 2021 07:53

    Yabancı transferlerinde aradaki komisyoncular iyi para kazanıyor ki, ligler  vasat yabancı oyuncu dolu.

  • vatandaş04 Mayıs 2021 07:24

    anlaşılan oyuncunun oynamasına mani bir durum yok, öyle ise oyuncu şike yapmış olamaz mı ?  Yılmaz hoca söylemekte zorlanıyor olabilir.

  • Gökhan Çetinoğlu04 Mayıs 2021 09:37

    Parasını almadığı için oynamak istemeyince nasıl şike oluyor!? Olsa olsa protesto denir rest denir!

  • Vatandaş04 Mayıs 2021 06:27

    Ülke yabancı oyuncu çöplüğüne döndü.Elinde saat satan  Afrika kökenli zenciler "biz topçuyuz" deyip kendilerini bizim kuluplere atıyorlar neredeyse.Pezevenkler açlıktan geberirken geldikleri hale bak.Atacaksın hepsini memleketten.

  • Bir yorum04 Mayıs 2021 06:19

    Siz teknik direktörler vasıtası ile geliyor bu kırıklar;  Türkiye de yıldız olup köşe dönüyorlar.