E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım bombalamaya başlıyor---

Yıldırım bombalamaya başlıyor

Yıldırım bombalamaya başlıyor
12 Eylül 2013 - 08:53 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı, CAS kararının ardından büründüğü sessizliğe son veriyor

CAS’IN, UEFA’nın verdiği Avrupa’dan 2 yıl men cezasını onamasının ardından genel kurula gitme kararı alan F.Bahçe’de resmi sitesinde yer alan açıklamaların dışında beyanat vermeyen başkan Aziz Yıldırım’ın suskunluğunun fırtına öncesi sessizlik olduğu ortaya çıktı.
BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
Kulubün resmi yayın organı F.Bahçe Dergisi’nin eylül sayısında da başyazısını kaleme almayan sarı-lacivertlilerin 1 numarası yarın uzun bir aradan sonra ilk kez basın mensuplarıyla biraraya gelecek. Gerek UEFA Disiplin Kurulu, gerekse CAS’ın kararlarının ardından sadece bilgilendirme toplantıları yapan sarı-lacivertlilerde Yıldırım burada bizzat açıklamalarda bulunacak.
Son dönemde yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalar yapması beklenen Yıldırım, basın toplantısının önemli bir bölümünü ise şike soruşturmasının başladığı günden bu yana kendilerini hedef alan kulüplere ayıracak. F.Bahçe Başkanı’nın bu kulüplerle ilgili olarak kalın dosyalar hazırlattığı ve basın mensuplarına özellikle ilk defa görecekleri şok bir belge sunacağı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)