E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım: Ali Koç beni çok üzüyor---

Yıldırım: Ali Koç beni çok üzüyor

Yıldırım: Ali Koç beni çok üzüyor
11 Mart 2018 - 09:17 borsagundem.com

1998'de düzenlenen 1 oy farkla kulüp başkanlığına seçilen ve başkanlıkta 20. yılını dolduran Aziz Yıldırım, düzenlenen gecede önemli açıklamalar yaptı

Fenerbahçe'de 15 Şubat 1998'de gerçekleştirilen olağan genel kurulda şu anda Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'nı yapan diğer aday Vefa Küçük'ü sadece 1 oy farkla geçerek, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na ilk kez seçilen Yıldırım, başkanlıktaki 20. yılını geride bıraktı. Başkanlıktaki 20. yılı nedeniyle düzenlenen gecede açıklamalar yapan Yıldırım, Türkiye'de mali durumu Fenerbahçe'den daha iyi olan kulübün bulunmadığını dile getirdi.

Fenerbahçe'nin mali durumuyla ilgili konuşan Yıldırım, "Fenerbahçe’nin bugün 350-400 milyon euro borcu vardır. Fenerbahçe’ye benimle beraber yönetimlerin yapmış olduğu yatırımlarla bu borç sıfırdır." ifadelerini kullandı.

Mali durumla ilgili sözlerini sürdüren Yıldırım, "Kapalı salon, Ankara Tesisleri, Topuk Yaylası, Edirne, Antalya, Sapanca, Eskişehir ve her yerde alınan araziler ve bunların üzerine yapılan tesisler... Değerini ortaya koyduğunda bu borcu karşılar. Türkiye’de Fenerbahçe’den mali durumu daha iyi olan hiçbir kulüp yoktur" yorumunda bulundu.

Başkanlık süresiyle ilgili de ifadeler kullanan Yıldırım, "Ben 20 sene başkanlık yaptım. Öyle zannediyorum ki, Allah kimseye nasip etmez. Çocuklarıma, aileme, hepsine verebileceğim en büyük hediyedir, onurdur, şereftir. Ben bundan başka ne verebilirim onlara?" dedi.

"BENİM İÇİN 'KAÇACAK' DEDİLER, ÖZEL UÇAKLA TÜRKİYE'YE GELDİM"

Ceza almasına rağmen Türkiye'ye döndüğünü dile getiren Yıldırım, " Aziz Yıldırım öldüğü zaman mezarı bellidir; Karacaahmet’te. Benim için 'Kaçacak' dediler. Hepsi kaçtı. Ben 6 yıl 3 ay ceza yemişken özel uçakla Türkiye’ye geldim. Havaalanından hapishaneye gitmek için geldim, bilerek geldim. Ama onlar kaçtılar." ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK YORUMU

Spor Toto Süper Lig'deki durumlarını değerlendiren Yıldırım, "Şampiyonluk şansını kaybetmedik. Biz şampiyon olacağız, inanıyoruz." dedi.

ADAYLIK VE AYDINLAR AÇIKLAMASI!

Öte yandan Fanatik'e göre yıldırım başkan adaylığıyla ilgili de konuştu. Fanatik'e göre Yıldırım, "Başkan adaylığımı yakında açıklayacağım. Zamanı var. İşte o zaman her şeyi açıklayacağım. Şimdi kulübe biri 60 milyon versin Mehmet Ali Aydınlar ile imzaladığım sözleşmeyi hemen iptal edeyim. Yüreğim kabul etmiyor ama aklım kabul ediyor." ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ VE ALEX YORUMU

Fanatik'e göre Yıldırım, başkan adaylığını açıklayan Ali Koç hakkında da yorumlar yaptı. Yıldırım, "Küfür edenlere karşı hepsiyle hesaplaşacağım. Fenerbahçe bölünüyor. Bölüyorlar farkında değil misiniz? Ali Koç’un buna kanması beni çok üzüyor. Alex, Türkiye’ye neden geliyor?" açıklamasını yaptı.

 

 
 
 
 

 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fanatik11 Mart 2018 22:40

    ey aziz başkan.20 yıl başkanlığın zamanında gs 10 defa şampiyon olmuş. fenerbahçe 6 defa...

  • POLAT ALEMDAR11 Mart 2018 18:19

    orası babanın veya alibabanın veya aziz yıldırım mın çiftliğimi.ölene kadar başkanmı olacaksın .sen aslında fenerbahçeyi rant sağlamak ihalalerde fenerbahçenin güçünü kullanmak için yaptığın söylenmekte.bence bu senede fenerbahçe zor şampiyon olur.olsa ne olur ab bir başarın var.bu kadro ile daha ilk turda elenirsin.

  • taraftar.11 Mart 2018 14:31

    Başkanım sizde Ali Koç başkan olmasını istiyorsunuz açık açık sizi üzdüğünüzü belirtiyorsunuz yaşasın fenerbahçe.

  • pascha11 Mart 2018 14:06

    Neymis Ali Koc, beyimizi cok uzuyormus,e sen bizi inatlarin yuzunden senelerdir uzuyorsun ya baskan,ben burada oldugum surece Aykut kulubun kapisindan giremez deyip sonra kabiz futbola takimi mahkum eden,taraftari futboldan sogutan,adeta maca gitmekten alikoyan kim baskan?Kendinde hic kusur aramayip surekli sucu baskalarina atan kim?Guiza,Krasic,Maldonado,Josico,Diego,Bienvenu,Gokhan Unal,Orhan Sam,Ozer Hurmaci,Emenike,Serdar Kesimal,Van Persie,Gokhan Emreciksin,Holmen gibi adamlara dunyanin parasini veren kim baskan?Kocaman efendinin kaprisleri yuzunden,Caner ve Gokhani bedavaya Besiktasa kaptiran,sadece onu yani Alexi canli seyredebilmek icin Eskisehirden kalkip kadikoye en az 15 maca gittigimiz adami adeta kovan, benim gibi taraftari kusturen kim baskan?Hepsinin sorumlusu baskalari degil mi!!!

  • rasim11 Mart 2018 12:42

    Fenere çok emeği geçmiş,efsane Alexi ağlayarak gönderdin,,bu mu başkanlık,,,git artık istemiyoruz seni.

  • Sedrettin özdemir11 Mart 2018 11:34

    Yeter Aziz sen egolarını tatmin etmedin mi daha? Ali Koç Geliyor

  • SEYİRCİ11 Mart 2018 11:01

    EY AZİZ.SENİN FUTBOLSEVERLERİ ÜZDÜĞÜN KADAR SEN HİÇ ÜZÜLDÜNMÜ? FENERBAHÇE SAYENDE DÜŞME HATTINDAKİ TAKIMLARIN ANTRENMAN TAKIMI OLDU LÜTFEN DEFOL GİT ARTIK

  • Okan 11 Mart 2018 10:47

    Büyük çoğunluğu jübilesi gelmiş olan yabancılar ve bütük bonservis paralarıyla Yüzlerce yabancı aksınız üç beli dılınds hepsi sıradan. Hepsinin bonservisine büyük paralar döktünüz bşr harı dılında hepsi serbest kalıp gitti..

  • Kanarya 11 Mart 2018 10:45

    Yabancılardan Jhonsen , Diarar, ve mücadele ettiği için joseph dılında hepsi çok gereksiz. Yazık bu paraları bu yabancılara saçmanız. Futbolu bu kadar biliyorsunuz ama o koltuklarında bırakmıyorsunuz

  • FB 11 Mart 2018 10:42

    Valbuena Fernando Guliano ile mi şampiyonluk olacaksın? Çok gereksiz futbolculara bunkadar para veren kim?