E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYılbaşı için otellerin yüzde 90’ı şimdiden doldu!---

Yılbaşı için otellerin yüzde 90’ı şimdiden doldu!

Yılbaşı için otellerin yüzde 90’ı şimdiden doldu!
28 Aralık 2022 - 10:30 borsagundem.com

Yılbaşına az bir zaman kala otellerin doluluk oranının yüzde 90’a ulaştığını belirten sektör temsilcileri, rezervasyonların yüzde 60’ının gecelik olduğunu açıkladı. Otellerin yeni yıl gecesi için kişi başı fiyatının bin TL’den başladığı öğrenildi.


Sektör temsilcileri yaptıkları değerlendirmede, İstanbul’da konaklama müşterisinin dışında otellerin yılbaşı balolarına da yoğun talep olduğu bilgisini verdi. Yetkililer Uludağ, Kıbrıs otellerinin yanı sıra Antalya, Kapadokya ve Ege’deki oteller büyük ilgi gördüğünü belirterek, yeni yılı İstanbul’da karşılayacakların İstanbul Boğazı’ndaki otelleri tercih ettiğini kaydetti.

Ekonomim'de yer alan habere göre; tüketicilerin yılbaşı tatil planlarından vazgeçmediğini, tek günlük olsa dahi otel rezervasyonu yaptırdığını açıklayan, Enuygun Otel Servisleri Müdürü Alp Kayar, yılbaşı için yapılan rezervasyonlarının yüzde 60’ının gecelik olduğunu ifade etti.

Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran ise yılbaşında sanatçı programları yapan otellerin çok çabuk dolduğunu belirterek, “Bu yıl kimse evde oturmak istemedi. Kapadokya’dan Antalya’ya birçok yelpazede rezervasyon yapıldı. Kayak merkezleri çok daha erkenden doldu” dedi.

Ruslar yılbaşı tatili için Türkiye'ye geliyor

 

TESK'ten yılbaşı alışverişi için uyarı: Merdiven altı ürünlere dikkat!

 

Yılbaşı sofrası 2500 liradan başlıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran28 Aralık 2022 14:48

    Otel deyice aklıma geceliği 100 bin tl lik otelden fakirlik edebiyatı yapan yalandar geliyor.  Kayak deyince papazoğlu geliyor Kamu görevlisine küfür ve hakaret deyince yine bu alçak geliyor.  Yılbaşı eğlencesi deyince yine bu Cingöz Hödükler geliyor. Hizmet yok vaat yok iş yok icraat yok ama yalan çok iftira çok nankörlük bol. Acaba Allah belanızı nezaman ve nereden verecek diye bekleseniz fena olmaz. Bekleseniz de beklemeseniz de o sizi bulur yerin dibine geçirir merak etmeyin.