E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYeni görüntüler ortaya çıktı: Kazanın nedeni belli oldu!---

Yeni görüntüler ortaya çıktı: Kazanın nedeni belli oldu!

Yeni görüntüler ortaya çıktı: Kazanın nedeni belli oldu!
10 Eylül 2022 - 15:26 borsagundem.com

Avcılar'daki metrobüs kazası öncesine ilişkin an, araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde metrobüs şoförünün, "Çok kötü oldum, bana ambulans çağırın" dediği duyuluyor. Saniyeler sonrasında ise metrobüs karşı şeride geçiyor.


İstanbul Avcılar'da dün akşam iki metrobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 99 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin metrobüslerin sürücüleri olduğu öğrenildi.

Avcılar'da dün meydana gelen ve 99 kişinin yaralandığı metrobüs kazası öncesine ilişkin an, araç içi kamerasına yansıdı.

"ÇOK KÖTÜ OLDUM... AMBULANS ÇAĞIRIN"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden paylaşılan görüntülerde metrobüsün sürücüsü M.K'nın kaza öncesinde 'Ben çok kötü oldum. Ambulans çağırın bana. Çok kötü oldum.' dediği duyuluyor.
Şoförün bu sırada elini başına götürerek alnını tuttuğu ve seyir halinde olduğu şeritten çıktığı görüntülerde yer alıyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, 4 metrobüsün çarpıştığı ve 99 kişinin yaralandığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada da kazada yaralanan 50 kişinin, ambulanslarla hastaneye sevk edildiği, 49 yaralının ise kendi imkanlarıyla hastanelere giderek ayakta tedavi gördüğü belirtildi.

88 YARALI TABURCU EDİLDİ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, metrobüs kazasında yaralanan 99 kişiden 88'inin taburcu edildiğini 3 kişinin ise yoğun bakımda tedavi gördüğünü bildirdi.

Vali Yerlikaya, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Avcılar'da dün meydana gelen metrobüs kazasında yaralanan 99 hemşerimizden 88'i şükürler olsun taburcu oldu. 3 yaralımızın yoğun bakımda, 8 yaralımızın da serviste takipleri devam ediyor. Yaralı hemşehrilerimize Allah'tan şifa diliyorum."

İmamoğlu gece yarısı özür diledi!

 

İstanbul'da metrobüs kazası: 99 kişi yaralandı

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muatafa11 Eylül 2022 22:43

    Akp lik gençlik göster gücünü 1000 ler yaralı yüzlerce ölü geri zekalılik buna denir .Kim ne kadar saman veriyorsa artik

  • Mert oluk11 Eylül 2022 07:02

    İBB başkanının Sabotaj Tiyatrosu kısa sürdü :)

  • fatih11 Eylül 2022 09:24

    tiyatro akpe iyi yapıyor onlardan daha çok ders alması gerek demek  :D 

  • vatandaş10 Eylül 2022 22:12

    bu otobüslere kesinlikle şerit takip sistemi ve otomatik fren konulmalı araç alıyoruz ama teferruatlara hiç bakmıyoruz. olması gereken aslında metro veya tramvay 

  • mahmut hoca10 Eylül 2022 16:42

    sofor kac doz asiliymis? kafasi 1az basan asidan once ve sonraki kazalari inceler biz bunlari asidan once de dedik amatr de sagci solcu moron ve munaik o kadar cok ki yeter ki cukka gelsin her seye razilar..Allah uyanmayi nasip etsin parayi din edinmis herkese

  • Mucise Reis : (10 Eylül 2022 16:36

    Ne olurs aolsun arkadan gelen araçların metrobüs yolunda çarpması bir garip. takip mesafesi sorunu mu var ? yada kaza anında metrobüslere sistemsel olarak bilgilendirme vb gitse mesela... Bir icat bir gelişme bir düşünce lazım bence bu yollarda. Can kaybı yok şükür... Özellikle kaza anında o metal bariyerlerin üzerinden insanlar geçemiyor. Kesinlikle duraklarda, yada özel belirli noktalarda  merdivenler lazım. 3 basamaklı basit sistemler. İnsanların tahliyesi için yada geçişlesi sağlaması için. Basit dizayn yapılabilir. Geçmiş olsun diyoruz.

  • Mustafa11 Eylül 2022 22:44

    Metrobüsü bilmediğin belli