E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıYatırımlar altından Bitcoin’e kayıyor---

Yatırımlar altından Bitcoin’e kayıyor

Yatırımlar altından Bitcoin’e kayıyor
07 Aralık 2020 - 10:42 borsagundem.com

Borsada işlem gören şirket yatırımlarının bir kısmını Bitcoin’e kaydırmaya başladı. Altın ve nakitten daha az riskli olduğu düşünülüyor

ABD borsasında işlem gören MicroStrategy Inc. daha fazla Bitcoin satın almaya devam ettiğin açıkladı. MicroStrategy, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na sunduğu bir belgede, şirketin 19.427 dolarlık ortalama bir satın alma fiyatıyla dünyanın en büyük kripto para birimi için 50 milyon dolardan fazla ödediğini belirtti. Belgeye göre MicroStrategy şu anda yaklaşık 40.824 Bitcoin'e sahip.

MicroStrategy, CEO'su Michael Saylor'un Eylül ayında kripto para birimini nakit veya altından daha az riskli gördüğü için yapıldığını söylediği Bitcoin alımlarıyla dalgalar yaratmıştı. Kripto piyasası gözlemcileri, Virginia merkezli şirketin hareketlerini, Square Inc.'in hareketleriyle birlikte tanınmış yatırımcıların olumlu yorumlarını bitcoin'in varlık sınıfı olarak rüştünü ispatladığını göstermeye yardımcı olarak değerlendirdiler.

Neden Exencoin

BIST-100’de güçlü yükseliş trendi bitti mi?

Boğa piyasasının ilerleyişini ne durdurabilir?

BİST Kasım ayında yatırımcıyı güldürdü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş07 Aralık 2020 18:10

    kusura bakmayında aptallıktan başka bişey değil yasal regülasyonlar çıkmamış neye göre değer kazandığı bilinmeyen tutarsızlıklarla dolu herşey...unutmayın, dünya genelinde 1 kuşağı komple batıracaklar kripto paralar sayesinde ve akabinde büyük olaylar çıkma ihtimalini siz düşünün artık...daha fazlasını yazmayacağım!..

  • ÖMER07 Aralık 2020 12:53

    ALTIN RİSKLİYMİŞ :D 

  • Mucise Reis ;)07 Aralık 2020 12:33

     sadece 10 bit coin alsan şimdi milyonerdın 10 yıl önce bunlar 10- 25 usd gibi paradı...

  • Bir yorum07 Aralık 2020 18:53

    Ş,imdi  sen al o zaman :D  :D  :D  :D 10 yıl sonra  bataksın.

  • Kaçan Grup07 Aralık 2020 11:55

    yatırımcılar mı, batırımcılar mı

  • Gercekler 07 Aralık 2020 11:04

    Bakalım devletler ne zaman bitcoinlerin fişini çekecek. Dünya da değişim oracı olarak devletlerin parasını kullanmayacak ali veli selaminin ihtac edeceği coinlerle yapacağına izin verirler mi! Bir yerekadar, Ali veli selami az bir teknik yatırımla milyarlarca doları topladı, tabi sistemin bu kadar yürümesi pastadan avanta alan devlet yöneticiler sayesinde. Yoksa sistemin bugüne kadar yürümesine dahi izin verilmezdi.