E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıYatırımcılara riskten kaçının uyarısı---

Yatırımcılara riskten kaçının uyarısı

Yatırımcılara riskten kaçının uyarısı
12 Haziran 2015 - 09:24 borsagundem.com

İş Yatırım tarafından hazırlanan BİST 100 bülteninde siyasi gelişmelerin önemine vurgu yapıldı

İş Yatırım tarafından hazırlanan günlük bültende şu değerlendirmeler yer aldı.
   
"ABD'de dün açıklanan güçlü perakende satışlar verisinin ardından dolar değer kazanırken Yunanistan görüşmeleri tereddütte kalan bir resim çizdi.
   
Siyasi partiler arasındaki görüşmelerin haber akışına göre koalisyon hükümetinin düşünülenden daha kolay kurulabileceği iyimserliği ile dün BİST 100 endeksi günü %1,38 artışla 80.845 puanda kapadı. Bugün borsanın bu yükselişi sindirmesini bekliyoruz. BİST'in 
kapanışının ardından ABD borsalarında değer kayıpları görüldü. Asya piyasaları yükselirken vadeli işlemlerde küresel hisse senetleri piyasalarında düşüşler gözleniyor. Bizce piyasadaki erken iyimserlik akamete uğrayabilir zira koalisyon görüşmeleri genellikle daha detaylı bir zemin üzerinde gerçekleştirilir. Kısa vadeli yatırımcılara yüksek risk almaktan uzak durmalarını ve önümüzdeki günlerde artabilecek oynaklığa karşı dikkatli olmalarını öneriyoruz.
   
Yurtdışında Euro Bölgesi sanayi üretimi verileri, ABD'de Michigan Üniversitesi güven endeksi ve Yunanistan ile görüşmeler günün öne çıkan veri akışı ve gündem maddeleri olurken yurtiçinde siyasilerin görüşmeleri takip edilecek.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SERKAN12 Haziran 2015 11:08

    YANİ KISACA ŞUNU DEMEK İSTİYOR MALINIZI SENETİNİZİ BİZE SATIN DAHA SONRA BİZ SİZE YÜKSEK FİYATTAN VERİRİZ DİYOR