E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYalçın: Kimse Bahçeli'ye nezaket dersi vermeye kalkamaz---

Yalçın: Kimse Bahçeli'ye nezaket dersi vermeye kalkamaz

Yalçın: Kimse Bahçeli'ye nezaket dersi vermeye kalkamaz
22 Ekim 2018 - 19:36 borsagundem.com

MHP'li Yalçın, "MHP'nin kırmızı çizgisi de Devlet Bahçeli'dir. Bu ülkede hiç kimse genel başkanımıza nezaket dersi vermeye kalkamaz." dedi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e yanıt verdi. Yalçın, "MHP'nin kırmızı çizgisi de Devlet Bahçeli'dir. Bu ülkede hiç kimse genel başkanımıza nezaket dersi vermeye kalkamaz." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanının af konusundaki son beyanlarına MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli tarafından Twitter üzerinden karşılık verilmesi üzerine Ak Parti Sözcüsü Çelik, alelacele bir basın toplantısı düzenleyerek ortaya çıkan şüphe ve belirsizliği gidermeye çalışmıştır. Sayın Çelik'in açıklamaları, MHP Lideri Sayın Bahçeli ve çalışma arkadaşlarının kafasında beliren soru işaretlerine cevap oluşturmadığı gibi, yeni bir tartışma kapısı aralamıştır. Sayın Devlet Bahçeli'nin Twitter'dan yaptığı son açıklama, sellemehüsselam yazılmamış, laf olsun diye kaleme alınmamıştır. Sayın Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya cevap mahiyetindedir. Twitter'da yer alan cümlelerinde de Sayın Erdoğan'ın şahsını hedef alan bir ifade kullanılmamış, doğrudan kendisinin sarf ettiği sözler analiz edilmek suretiyle cevap verilmiştir” dedi.

“MHP’NİN KIRMIZI ÇİZGİSİ BAHÇELİ”

MHP’nin de kırmızı çizgisinin olduğunu ifade eden Yalçın, “Sayın Genel Başkanımızın sözleri, Sayın Cumhurbaşkanı'nın bizatihi şahsına yönelik olmayıp söylediği iddia edilen sözlerine ve ifadelerinedir. MHP'nin değerlendirmeleri, işte bu doğrultuda net bir siyasi tavrın ortaya çıkmasını temin etmek üzere kamuoyuna yansıtılmıştır. Ak Parti sözcüsünün, ‘Sayın Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanımıza karşı kullandığı ifadeler siyasi nezaket, nezahet ve yüklenen sorumluluğa uygun bir yaklaşım olmamıştır.’ şeklindeki ifadelerini şiddetle reddederiz. Bu ülkede hiç kimse Sayın Genel Başkanımıza nezaket dersi vermeye kalkamaz. Sayın genel başkanımızın Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamına gösterdiği saygı milletimizin malumudur. Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ın ittifak ve af konusundaki açıklamalarıyla parti sözcülerinin beyanları arasındaki belirgin sezgi, seviye ve anlayış farkı partimizce görmezden gelinmemiştir. ‘Cumhurbaşkanımıza gösterilmesi gereken saygı AK Parti’nin kırmızı çizgisidir.’ diyenlere cevabımız; ‘MHP'nin kırmızı çizgisinin, Milliyetçi Hareketin lideri Devlet Bahçeli olduğunu’ hatırlatmak şeklinde olacaktır” ifadelerini kullandı.

AK Parti'den Bahçeli'ye cevap

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • türk23 Ekim 2018 02:12

    Sizden milliyetçi filan olmaz

  • kaktust22 Ekim 2018 23:33

    hangi gemiye bindiyseniz,o gemi kaptanının kuralarına uymak zorundasınız,onu binmeden düşünecektiniz

  • VATANDAŞ22 Ekim 2018 21:49

    AL BİRİNDEN VUR ÖTEKİNE

  • mehmet22 Ekim 2018 21:24

    bi andımız! eksikti bunu çıkardılar şimdi

  • MAGDUR22 Ekim 2018 21:12

    MHP, SAYIN BAHCELI, EYT LILER SIZIN ATACAGINIZ ADIMI BEKLIYOR.

  • dogi22 Ekim 2018 20:50

    MHP ülkedeki ekonomik krizin, halk tabanındaki olumsuz etkisini iyi analiz etmiş olmalı.AKP ile birlikte olursa zarar göreceğini çok iyi biliyor. En akıllıca olanı ittifak yapmadan seçime tek başına girmesi.Böyle yaparsa AKP den kaçan oyların büyük çoğunluğu MHP ye dönecektir.(Daha önce AKP ye oyunu vermiş biri olarak kesinlikle bir daha oyumu AKP ye vermeyeceğim, dip not)

  • Analist22 Ekim 2018 23:00

    Ekonomide yükü yavaş yavaş vatandaş hissetmeye başladı. İttifaktan istediğini alamaz ise desteği çekebilir. Andımız, Af vs halka gösterilen şeyler. 2001 krizinden daha kötüyüz daha hissetmedik bence.

  • KILIÇ22 Ekim 2018 20:13

    BAHÇELİ MESAJLARI ÜLKE EKENOMSİNE BOMBA ATMIŞ GİBİ OLDU GEÇMİŞTE ECEVİTE AYNISINI YAPMIŞTI ŞİMDİ GÖZÜNÜ AKP DİKMİŞ GİBİ .

  • Danismaz22 Ekim 2018 19:47

    Allah topunuzun belasini verir tez zamanda insalahh