E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAK Parti'den Bahçeli'ye cevap---

AK Parti'den Bahçeli'ye cevap

AK Parti'den Bahçeli'ye cevap
22 Ekim 2018 - 15:19 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Cumhubaşkanı Erdoğan'a yönelik yaptığı açıklamalara cevap verdi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu. Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afla ilgili sözlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanıtı ile ilgili olarak ''Eğer Sayın Cumhurbaşkanımız o gün yaptığı konuşmada Sayın Bahçeli'yi ya da MHP'yi kastedecek olsaydı, bizzat MHP'yi zikrederek, Sayın Bahçeli'yi zikrederek konuşurdu'' dedi.

İşte Çelik’in sözlerinden satır başları:

''Cumhurbaşkanımız direkt konuşmayı sever. Cumhurbaşkanımız o gün yaptığı konuşmada MHP’yi kast edecek olsaydı direkt MHP kelimesini zikrederdi. Cumhurbaşkanımızın ima yoluyla bunu söylediğini ifade etmek cumhurbaşkanımızı tanımamaktır. MHP’yi ima edecekse cumhurbaşkanımızı MHP adını zikreder. Cumhurbaşkanımızın tarzı budur. Sayın Bahçeli’ni açıklamasında sayın cumhurbaşkanımıza yönelik ifade son derece yanlış bulduğumuzu söylemek isterim. Cumhurbaşkanımızın siyasi basireti tüm dünyanın malumudur. Sayın Bahçeli'nin Cumhurbaşkanımıza karşı kullandığı ifadeler siyasi nezaket, nezahet ve yüklenen sorumluluğa uygun bir yaklaşım olmamıştır. ''Biz AK Parti camiası olarak bunları kabul etmediğimizi açık ve net bir şekilde ifade ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza gösterilmesi gereken saygı AK Parti'nin kırmızı çizgisidir. (Cumhur ittifakı) Her siyasi tartışma ve gündemde anlaşacağız diye bir şey yok. Anlaşamadığımız zaman ittifak ortadan kalkacak diye bir yaklaşım da yok."

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından paylaştığı mesajlarda, “Sayın Cumhurbaşkanı, “şimdi birileri çıkarmış af, ne affı?” ifadeleriyle birlikte aynen şunları dile getirmiştir: “Hele hele 50 bini aşkın uyuşturucunun cezaevinde olduğu bir dönemde biz uyuşturucuları affeden bir iktidar olarak mı anılacağız?” Elbette kast edilen Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Partimizi zan ve töhmet altında bırakmak asla doğru değildir. MHP’yi yüzeysel ve üstünkörü bir şekilde uyuşturucuyla, uyuşturucu suçuyla yan yana getirmek şayet art niyet değilse, kesinlikle isabetsiz ve itibarsız bir isnattır” ifadelerini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mezarda emekli22 Ekim 2018 21:27

    EYT, MHP,YI BEKLIYOR

  • KILIÇ22 Ekim 2018 20:35

    GEÇMİŞTE ECEVİTİ BİTİRDİ ŞİMDİ GÖZÜNÜ AKP DİKMİŞ GİBİ İTTFAK OLURKEN YANLIŞ SEÇİM YAPILIYOR DİYEDE YAZDIM ÇÜNKÜ ÇOK TEHLİKELİ SÜREKLİ EKENOMİYE ZARADAN BAŞKA İŞİ OLMAMIŞDIR YİNE BORSA ÇAKILDI.

  • Sancak 22 Ekim 2018 20:08

    Damad bakan olurken iyi .sanki tek başına iktidarmış gibi davranırken iyi.simdi bahçeli kötü oldu.bahceli olmasa ak parti bittiydi.sunuda unutmasın kimse artik vatan miller sakarya deyip aman ülke elden gidiyor falan demesin kimse yutmaz artik.vatan millet deyip damadı hazine ve maliye bakani yapip sonrada ekonomimize saldırıyorlar die aglamayiniz

  • Ercan can22 Ekim 2018 20:39

    He yav he

  • bir yorum.22 Ekim 2018 19:38

    Bu mhp ve bahçeli Ülkemizi yönetseydi emin olun hop oturur hop kalkardık.Bu nasıl bir kafa ya bir çakıcıyı çıkarmak için yaptıkları şeye bak.Bari adam çık söyle ben affı şunlar için istiyorum de değil mi.İkide bir af çıkarılsın af çıkarılsın. Amerikalılar bize akdenizdeki enerji kaynaklarından zırnık vermemek için oyun üzerine oyun tezgah üzerine tezgah yapıyor bahçelinin mhp nin gündemine bak.Ben her zaman söyledim ak parti mhp ile ittifak yapmamalıydı ama mecbur kaldı.Zira zaten suriyeye girmişiz.Ekonomi saldırı altındayız.kaşıkçını öldürülmesi de dahil çeşitli tuzakları Türkiyeyi saf sışı bırakmak için hazırlayıp uyguluyorlar.bu ortamda bahçeli ve mhp nin tavra bak ya.Bu iş koyun can derdinde kasap et derdinde atasözümüzü hatırlatıyor.

  • sait22 Ekim 2018 21:00

    Sayin bahceli adrese reslim tarif yap cakiciyi cikarin ulke adina ne lazimsa adam usulunce yapsin devleti karistirmadan

  • Haha22 Ekim 2018 19:46

    Akp yi iktidar yaoarken de bahceli ayni bahceliydi, cebinde akrep tasiyan

  • Ali Ergül22 Ekim 2018 19:34

    Rasim’cim asıl akp’nin ipi ile kuyuya inilmez. Demedi deme şimdi bu akp benim Kürt kardeşlerim deyip hdp ye yanaşır. Bunlara her şey mübah. Allah için yapıyorlar herşeyi. Herşeyin içi çok dolu ama.

  • rasim22 Ekim 2018 18:53

    mhp nin ipi ile kuyuya inilmez,,ak parti dikkatli olmalı.

  • ahmed22 Ekim 2018 18:39

    ali cengiz oyunları yapmayın. ülkeyi yediniz bitirdiniz. işleri güçleri gündem değiştirmek kendi üzerlerine gelecek haberlerden uzaklaştırmak

  • 1Borsacı22 Ekim 2018 18:39

    Bence Siyasi Mühendislik yapılıyor. MHP ile AKP arada hırlaşıp ayrı partileriz imajı verip Iyi Parti, CHP vs ye gidebilecek muhalifleri hedefliyorlar.

  • bir yorum.22 Ekim 2018 18:04

    Evet CB mhp ve bahçeli ye göre bir söz söylememiştir.Şu anda ülkemiz diken üstünde siz her şeyden alınacakmısınız yahu.Bu nasıl ülkemizi sevmektir.Burada Cb nı birilerinin istemiyle temennileriyle biz uyuşturucu kaçakçılarını diğer adi suçlardan içeride yatanları mı affedelim.Bunun nesi mhp ye gitmiş ki.Bir çakıcı yı çıkarmak için ikide bir af deyip durmayın.Bizim ülkemizin çıkarları kişilerin üzerinde olmalıdır.Yani amerika-pentagon bize her türlü tuzak kurduğu bir zamanda böyle alınganlıklara gerek yok.Hem bundan batılı düşmanlarımızda istifade ederler.Bunuda aklınızın köşesinden hiç çıkarmayın.Ya bu bu mhp elinde olsa yandığımızın resmi ya.

  • Atma-Tutma22 Ekim 2018 18:03

    Bak demedi demedi deme İbrahim eğer akp-ile mhp arası açılırsa piyasalar allak pullak olur.Yaz kızım ya piyasalar allak pullak olur ama atıp tuttuklarına bakmayın o yasa çıkar.Çıkaz ise belediye seçimleri Mhp-ve Akp için hüsranla sonuçlanır.

  • Pardus22 Ekim 2018 17:20

    Sıvadılar iyice

  • avanak22 Ekim 2018 16:10

    hadi dediğinize inanalım, Tayyip Bahçeliye cevap yetiştirmedi. Peki kime söyledi o hakaretleri? Kim aftan bahsediyor? Onu niye söylemiyorsun?

  • ...22 Ekim 2018 21:02

    Ortaya soyledi ortaya

  • Vatandaş22 Ekim 2018 15:42

    Noldu bakıyorum da birbirinize düştünüz :) Ülke krizden dibe vurmuşken şu konuştuğunuz şeylere bakın.

  • sait 22 Ekim 2018 21:10

    Bunlara bisey olmaz..chp yanilirda iktidara gelirse bunlarin ekmegine yag bal surer.5-10 ay zor guc iktidarda kalir pis isllerin hepsini yapar sonra secime giderler bunlar iktidar olur pislikler millet hallettigi icin 15-20 sene ulkeyi yer bitirirler habire chp ye vururlar onlarda biz enkaz devraldiydik demezler...osmanlida bu yontemle yikildi abuksubuk seyler icin borclanildi uretim uretim tesisleri yapilmadihabire borclanildi el parasiyla eli kurtarmak icin savaslara girildi ..kaybedildi.Ataturk fevzi cakmak kazim karabekir inonu gibi adamlar cikip sefil haldeki milletin onune dustuler zorlukla kurtulundu ulke imar edilmeye calisildi simdide adamlar tukaka ediliyor bu nankorluktur yuce Allah bunu affetmez kul hakkina girer bu..

  • İlginç22 Ekim 2018 16:29

    Gündem değiştirmek için anlaşmışlardır. Anlaşmadılarsada yesinler birbirlerini

  • emekci22 Ekim 2018 15:41

    milleti aptal yerine koymayı bırakın. suçlulara aftan bahseden tek kişi Bahçeli

  • vatansever22 Ekim 2018 15:36

    basladilar gene birbirlerine ekranlardan hitab etmeye, haydi hayirlisi.......

  • ışın Özdemir22 Ekim 2018 15:30

    Kendini c.başkanıyapmış adama dokunmaz