E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaXcoal: Türkiye ABD'li kömür ihracatçıları için çok iyi pazar olabilir---

Xcoal: Türkiye ABD'li kömür ihracatçıları için çok iyi pazar olabilir

Xcoal: Türkiye ABD'li kömür ihracatçıları için çok iyi pazar olabilir
19 Mart 2019 - 15:12 borsagundem.com

ABD'li kömür ihracat şirketi Xcoal, Akdeniz ve Ortadoğu ülkelerinin ABD kömürü için büyük fırsatlar sunduğunu ve Türkiye'nin ABD kömür  ihracatçıları için çok iyi pazar olduğunu belirtti.

Xcoal Optimizasyon Portföy Başkanı Nicholas Cron "Asya talbi önemli  ve önemli olmaya devam edecek ama ABD için bu pazara katılma zorlukları var" dedi.

Corn "Mısır'a bazı dolaylı tedarik yapıyoruz ve doğrudan tedarik için çalışıyoruz. Ayrıca Türkiye ABD'li ihracatçılar için çok iyi pazar olabilir" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • No19 Mart 2019 18:00

    Soğan patates nohut fasulye pirinç varsa ucuz gönderin kömür istemez

  • Ufuk19 Mart 2019 16:50

    ABD de kömür Kuzey Doğu'da Wyoming bölgesinde. Oradan tren ile Batı sahiline gelmesi ve gemiler ile Türkiye'ye getrilmesi gereki.r ABD lilerin parası var finanse edebilirler,

  • vatandaş19 Mart 2019 15:34

    Kömür santralleribi istemiyoruz. herşeyimizi mahvediyorsunuz. Bu politikadan vazgeçin Diğer partiler bu yıkıcı enerji politikasına ülkemiz, insanımız, çevre ve doğamız, geleceğimiz çoçuklarımız için hayır deyin engelleyin