E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemViracopos Uluslararası Havalimanı'na seferler başlıyor---

Viracopos Uluslararası Havalimanı'na seferler başlıyor

Viracopos Uluslararası Havalimanı'na seferler başlıyor
02 Kasım 2018 - 08:39 borsagundem.com

Turkish Cargo, Brezilya'nın en büyük ikinci kargo terminali olan Viracopos Uluslararası Havalimanı'ına sefer düzenliyor

Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markalarından biri olan Turkish Cargo, Güney Amerika'nın en büyük eyaleti Sao Paulo'da bulunan Guarulhos Uluslararası Havalimanı'nda yürüttüğü operasyonlarını, yoğunlukla kargo uçaklarına hizmet veren Viracopos Uluslararası Havalimanı'na (VCP) taşıdı.
Turkish Cargo'dan yapılan açıklamaya göre, Viracopos Uluslararası Havalimanı'nın yer aldığı Campinas kenti, Brezilya'nın bilimsel, teknojik ve endüstriyel gelişim merkezi olmasının yanı sıra ülkedeki en iyi ulaşım bağlantılarına sahip konumuyla da dikkat çekiyor.
Campinas kentine yapılan seferler, B747 ve B777 tipi kargo uçakları ile icra ediliyor.
Sao Paulo Asya kıtası ve Orta Doğu bölgesine ihraç ettiği süt tozu, vitamin ilaçları, meyve ve sebzeler, tavuk ürünleri, ham deri, otomobil ve yedek parça ürünleriyle öne çıkıyor.
Sao Paulo'nun başlıca ithalat kalemleri arasında ise telefonlar ve aksesuarları, otomobiller ve aksesuarları, makina ve petrokimya ürünleri, tekstil ürünleri gibi ürünler bulunuyor.

Sao Paulo'nun Avrupa Kıtası ile bozulabilir kargo ağırlıklı, Asya Kıtası ve Orta Doğu Bölgesiyle tekstil ürünleri ağırlıklı ciddi bir kargo trafiğinin bulunması, yeni açılan bu hattı daha da önemli kılıyor.

Turkish Cargo'nun Brezilya'ya ilk uçağı indi

 

Turkish Cargo hızla büyüyor

 

Dev kargo şirketleri İstanbul Yeni Havalimanı'nda yerini alıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)