E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTurkish Cargo hızla büyüyor---

Turkish Cargo hızla büyüyor

Turkish Cargo hızla büyüyor
17 Mayıs 2013 - 13:21 borsagundem.com

Türk Hava Yolları (THY) tüm dünyada uçuş ağını genişletirken, yeni kargo hatları açmaya devam ediyor.

THY uçuş ağıyla birlikte kargo hatlarınıda genişletmeye devam ediyor
Tüm dünyada olduğu gibi Orta Doğu coğrafyasında da hızlı büyümesini sürdüren Turkish Cargo, son olarak uçuş ağına Kuwait Cargo'yu kattı.
THY, 99 ülkede 223 noktaya hem yolcu hem kargo uçaklarıyla hizmet sunmaya devam ediyor. THY, 8 kargo uçağına ek olarak filosundaki yolcu uçaklarının kargo kapasitelerini de kullanıyor.
Kargo uçuş destinasyonu olarak 45 noktaya servis sunan Turkish Cargo, coğrafi konum açısından üreticiler ve ticari merkezler arasında dünya üzerindeki önemli bağlantı noktasında yeralıyor. Tüm dünyada olduğu gibi Orta Doğu coğrafyasında da hızlı büyümesini sürdüren Turkish Cargo, son olarak, uçuş ağına Kuwait kargoyu ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • taşeron12 Temmuz 2013 01:21

    bu kadar büyüme olurken neden hala taşeronlaşmaya devam ediliyo neden kendi bünyesine baglanılmıyo bu insanlar taşeron kan aglıyor 1000 tl maaşla kargolar sırtlarımızdan geciyo kadrolu memurlar oturdukları yerden 3 4 bin tl maaş alıyo nerde burda adalet biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar 3 4 bin onların olsun istanbul sartlarına göre en düşük ev kirası 650 700 tl bunun üstüne 1000 lira eklenerek hesap yapılması lazım 1000 tl maaş alıp 700 ünü kiraya verelim biz ne yiyelim soruyorum sevgili büyüklerim