E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVida'ya 25 milyon euroluk teklif---

Vida'ya 25 milyon euroluk teklif

Vida'ya 25 milyon euroluk teklif
27 Temmuz 2018 - 09:00 borsagundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Hırvat stoper Domagoj Vida'nın bonservisi için koyduğu 25 milyon euroluk alt sınıra Çin kulübü ulaştı.

Dünya Kupası'nda Hırvatistan formasıyla yıldızını parlatan Vida'nın taliplerine her gün bir yenisi ekleniyor. En son İngiliz ekibi Liverpool'dan gelen 20 milyon euroluk rakam Beşiktaş Başkanı Fikret Orman tarafından beğenilmemişti. 29 yaşındaki stoperiçin 25 milyon euro alt sınır koyan Orman'ı sevindirecek haber Uzak Doğu'dan geldi. Bir Çin kulübünün Vida için haber gönderdiği ve Başkan Orman'ın da pazartesi günü için görüşme sözü verdiği öğrenildi. Çinliler, Vida için 25 milyon euroyu gözden çıkarırken, Hırvat stopere de yıllık 8 milyon euro civarında bir ücret ödemeyi planladıkları ifade edildi.

ARAS İSTANBULSPOR'A

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Aras Özbiliz'in Spor Toto 1. Lig ekibi İstanbulspor'la anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. Siyah-beyazlı takımla 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ermenistan Milli Takımı'nda da forma giyen Aras'ın piyasa değeri 200 bin euro.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)