E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVe Arda Turan Galatasaray'a dönüyor!---

Ve Arda Turan Galatasaray'a dönüyor!

Ve Arda Turan Galatasaray'a dönüyor!
09 Temmuz 2019 - 10:21 borsagundem.com

Cimbom’da adını duyuran Arda Turan ile Fatih Terim arasında buzlar eridi. Yönetim de yıldız oyuncunun geri dönmesine onay verdi.

Galatasaray'da Arda Turan sesleri daha gür duyulmaya başladı... Bir süredir yuvaya geri döneceği söylenen yıldız futbolcu konusunda son günlerde önemli gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Fatih Terim'in de Arda Turan'ın transferine onay vermesi yönetimi harekete geçirdi.

KIRGINLIKLAR GERİDE KALDI

Milli Takımı çalıştırdığı dönemde Arda ile kırgınlık yaşayan Terim'in eski öğrencisiyle buzları erittiği öğrenildi. Arda'nın G.Saray'a gelmeyi çok istediği ve gelişmeleri izlediği öne sürüldü.

BAŞAKŞEHİR GÖNDERMEK İSTİYOR

Bonservisi Barcelona'da olan Arda Turan'ın Başakşehir'le 1 yıllık kiralık sözleşmesi daha bulunuyor. Başakşehir'in yüksek bedeli nedeniyle Arda'yı göndermek istediği belirlendi. (Takvim)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Arda09 Temmuz 2019 19:35

    Geçtiğimiz kış hastane acil servisinde silahıyla ateş etmişti! Aynı şeyi gariban biri yapsa şu an kodeste demleniyordu! Ama paralı ünlü biri yapınca mahkemeye bile gitmeden işi kapattılar herhalde! Adalet işte!

  • Endazeci09 Temmuz 2019 13:09

    GS Arda'yı niye alsın ki Kadroda Hasan Şaş Ümit Davala ve Necati var. Bunları yedekte bekletip kadroya girecek beceriyi gösteremez bence...

  • emekci09 Temmuz 2019 12:09

    ülkede son 10 yıldır bir gram gelişme yok. aynı yöneticiler, aynı şarkıcılar, aynı futbolcular...2008 yılından beri milli takım gruplardan çıkıp bir uluslararası turnuvaya katılamadı! 11 sene ne demek? 18 yaşından futbolcu alıp 29 yaşına gelmesi demek.

  • cancan09 Temmuz 2019 10:58

    ya bu adamın Galatasaray'da işi ne ??

  • brüksel09 Temmuz 2019 10:53

    Galatasaraya gelsin ben galatasaray'ı bırakıyorum. Alsın başlarına çalsınlar.

  • Selahattin abi09 Temmuz 2019 12:00

    Bende Emre Belezoğlu için demiştim o da EB ye geldi maalesef ve ben de o bu takımda olduğu sürece FB ile bağlarımı koparttım