E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana Sayfadb-X Markets VarantlarVarant eğitimleri yeniden başlıyor ---

Varant eğitimleri yeniden başlıyor

Varant eğitimleri yeniden başlıyor
09 Ekim 2012 - 18:07 borsagundem.com

Deutsche Bank db-X markets varant eğitimlerine yeniden başladı

Türkiye’nin ilk varant ihraççısı Deutsche Bank db-X markets yeni varant ihracının ardından aracı kurumlar, yatırımcılar ve banka çalışanlarına yönelik eğitimlerine yeniden start verdi. 11 Ekim’de İstanbul’da Point Hotel Barbaros’ta, 18 Ekim’de Ankara’da Swiss Hotel’de, 30 Ekim’de İzmir’de Swiss Hotel Efes’te düzenlenecek eğitimlerde Deutsche Securities Genel Müdürü Albert Krespin varant dinamiklerini ve yatırım stratejilerini anlatacak.
İki bölümden oluşan eğitim seminerlerinde gerçek veriler ve güncel örneklerle zaman değeri kaybı, kaldıracın nasıl kullanılacağı, risk kontrollü yatırım, portföy koruma için varantın nasıl kullanılabileceği, vade yaklaşırken varantın dinamiklerinin nasıl değiştiği gibi konulara değinilecek. Ayrıca DAX ve S&P500 varantlarının işleyişi de detaylı şekilde ele alınacak. Ücretsiz seminerlere katılımcılar (212) 319 03 50 no’lu telefondan kayıt yaptırabilirler.
Varantlar yükselen ve düşen piyasa koşullarında kaldıraçlı yatırım fırsatı veriyor
Bugüne kadar Türkiye genelinde 10 farklı ilde, 350’nin üstünde eğitim semineri, konferans ve toplantı düzenlediklerini belirten Deutsche Securities Genel Müdürü Krespin, “Amacımız, aracı kurumlara ve yatırımcılara varant piyasasının nasıl işlediğini ilk ağızdan anlatarak varantları yatırımlarında akılcı bir şekilde kullanmalarını sağlamak. Varantlar hem yükselen hem de düşen piyasa koşullarında yatırımcılara kaldıraçlı yatırım fırsatı veren kısa ve orta vadeli araçlardır. Varantlar piyasalardaki getirilere küçük bir sermaye ile kaldıraçları oranında katılım imkanı sağlıyor” dedi.
Deutsche Bank’ın yapılandırılmış finansal araçların ihracından sorumlu platformu db-X markets, Deutsche Securities Menkul Değerler’in Piyasa yapıcılığını üstlendiği 67 yeni varant ihraç etti. Sabancı Holding ve Türk Telekom hisselerinin de dayanak varlık listesine katıldığı bu ihraçla birlikte db-X markets’ın piyasada işlem gören toplam varant sayısı 135’e, toplam dayanak varlık sayısı 16’ya yükseldi. Sabancı Holding ve Türk Telekom hisselerine dayanan dörder adet varantla birlikte üç ay vadeli olarak ihraç edilen toplam 67 adet alım ve satım varantının vade sonu 31 Aralık 2012 olacak.
Eğitim tarihleri
İstanbul : 11 Ekim 2012, Perşembe / Point Hotel Barbaros
Ankara : 18 Ekim 2012, Perşembe / Swiss Hotel
İzmir : 30 Ekim 2012, Salı / Swiss Hotel Efes
Eğitim programı
18.30 – 19.00 Karşılama
19.00 – 19.45 1. Bölüm: Varantların Dinamikleri ve Yatırım Stratejileri
19.45 – 20.00 Kahve arası
20.00 – 20.45 2. Bölüm: Yatırım Stratejileri ve soru - cevap

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)